«Φεύγω εξοργισμένος!»

Εξήγησε το λόγο που φεύγει από τη Μαγιόρκα ο Άντριαν Κολούνγκα, μιλώντας σε Ισπανικό μέσο, κατηγορώντας έμμεσα τον προπονητή του.

«Δεν φεύγω για οικονομικούς λόγους, είμαι από τους πιο ακριβοπληρωμένους στην ομάδα, φεύγω επειδή δεν νιώθω σημαντικός για τον προπονητή» ήταν τα πρώτα λόγια του Κολούνγκα ο οποίος εκτός απρόοπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση. 

«Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε ακόμη μία πρόταση για μένα από άλλη ομάδα, αλλά η Μαγιόρκα την αρνήθηκε. Ήμουν πολύ θυμωμένος» υπογράμμισε ο Ισπανός επιθετικός.

Ο προπονητής δεν συμπεριέλαβε τον Κολούνγκα στην αποστολή για τον αγώνα με την Κάντιθ το προηγούμενο Σάββατο και αυτή η απόφαση του τεχνικού τον… έπεισε ότι θα είχε δευτερεύων ρόλο στη Μαγιόρκα.

«Αρχικά  ήμουν ενθουσιασμένος. Μέχρι που αγόρασα και σπίτι στη Μαγιόρκα. Με εξοργίζει που δεν είχα δουλέψει με τους προηγούμενους προπονητές επειδή θα ήταν καλύτερη η απόδοση μου. Σίγουρα θα μου προσέφεραν περισσότερα από τον τωρινό προπονητή».

Η απογοήτευση του Ισπανού επιθετικού προς το πρόσωπο του προπονητή του πάει αρκετά πίσω, συγκεκριμένα από τη περσινή περίοδο όταν ο Βάσκεθ (προπονητής) δεν τον χρησιμοποιούσε ως βασικό για αρκετά παιχνίδια. «Πέρσι, δεν έπαιξα σχεδόν καθόλου και πέτυχα τα μισά γκολ σε σχέση με άλλους ποδοσφαιριστές» ισχυρίστηκε ο Κολούνγκα. «Τώρα θέλω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, το χρειάζομαι. Νιώθω απογοητευμένος από τον προπονητή επειδή μου είπε άλλα και έκανε άλλα. Ήμουν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και δεν κατάφερα να μπω σε φόρμα» πρόσθεσε.

Τέλος, το άρθρο καταλήγει ότι ο Κολούνγκα φεύγει πληγωμένος από τη Μαγιόρκα και δεν ξεχνά ότι αποδέχθηκε την πρόταση της Μαγιόρκα παρά άλλων ομάδων της Πριμέρα Ντιβιζιόν.