"Κύριε Μασιά είστε ανεπιθύμητος"

Ανακοίνωση με αφορμή τον αγώνα με την ΑΕΚ εξέδωσε η Ανόρθωση. Στην "Κυρία" αναφέρονται στην κατώτερη των προσδοκιών παρουσία της ομάδας αλλά και στην διαιτησία του Δημήτρη Μασιά...

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης, εξέτασε τα όσα έγιναν στον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΚ, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Η κατώτερη των προσδοκιών παρουσία μας και η βαριά ήττα στην χθεσινή αναμέτρηση, είναι το πρώτο θέμα που μας απασχολεί, για το οποίο σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή και την Τεχνική Ηγεσία εξετάζουμε την άμεση λήψη μέτρων βελτίωσης. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον κόσμο της Ανόρθωσης ότι τίποτα δεν περνά απαρατήρητο. Τα όποια μέτρα θα αποφασιστούν με νηφαλιότητα και σοβαρότητα.
Πέραν τούτου, δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει το γεγονός ότι το παιχνίδι κρίθηκε στη λανθασμένη κόκκινη κάρτα του 11ου λεπτού. Άλλωστε, είναι κάτι που – προς τιμήν τους – παρατήρησαν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ.  

Στο σύνολό τους, τα ΜΜΕ και η φίλαθλος κοινή γνώμη, θεωρούν ότι κακώς δόθηκε η δεύτερη κίτρινη στον ποδοσφαιριστή μας Σιβού, στην πρώτη του παρουσία σε αρχική 11άδα στην Κύπρο.
Η ανομοιομορφία στον πειθαρχικό έλεγχο από αγωνιστική σε αγωνιστική είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει την Ομοσπονδία. Αρκεί να συγκρίνει κανείς τα δύο τελευταία μας παιχνίδια.

Εμείς ξεκάθαρα τονίζουμε ότι η τήρηση δύο μέτρων και δύο σταθμών από τον ίδιο διαιτητή, αναλόγως του χρώματος της φανέλας του ποδοσφαιριστή που έχει μπροστά του, δεν μπορεί και δεν θα γίνει αποδεκτή.
Ο κ. Μασιάς, έχει υπερβεί κάθε όριο ανοχής που μπορούσε να επιδείξει η Ανόρθωσις.

Συστηματικά και εντελώς ανεξήγητα, επί σειρά ετών, επιδεικνύει εχθρική συμπεριφορά απέναντι στο Σωματείο μας, ξεπερνώντας σε κάθε νέα περίπτωση τον ίδιο τον εαυτό του στις πάμπολλες ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Εμείς, δεν θα τον καλέσουμε να παραδώσει την σφυρίχτρα καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν ανώφελο. Τουλάχιστον όμως, αναμένουμε από τα αρμόδια όργανα να τον αποκλείσουν από τους αγώνες της Ανόρθωσης. Κύριε Μασιά είστε ανεπιθύμητος!