Συναντήθηκαν με τη διοίκηση οι Μαχητές…

Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου των οργανωμένων φίλων της Ανόρθωσης είχαν σήμερα συνάντηση με τον εκτελεστικό σύμβουλο της ομάδας αλλά και τον γενικό Διευθυντή. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση έγινε εποικοδομητική συζήτηση εφ´όλης της ύλης και πήραν διαβεβαιώσεις πως τα υπάρχοντα δεδομένα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

«Όπως είχαμε υποσχεθεί, από την καλοκαιρινή περίοδο, θα παρακολουθούσαμε στενά τις εξελίξεις στην ομάδα και τα όσα συμβαίνουν γύρω από το οικοδόμημα του Σωματείο μας. Μετά από το προβληματικό ξεκίνημα της φετινής σεζόν είχαμε την υποχρέωση να ζητήσουμε από την ομάδα συνάντηση για να μπορέσουμε να καταλάβουμε ποια είναι τα προβλήματα και να τα επιλύσουμε ώστε να ανεβάσουμε την Ανόρθωση μας.

Έτσι λοιπόν, μετά από σημερινή συνάντηση από αντιπροσωπεία του Συμβουλίου μας με τον εκτελεστικό σύμβουλο της ομάδας αλλά και τον Γ.Δ βάλαμε τα πράγματα κάτω κάνοντας μια εποικοδομητική συζήτηση εφ´όλης της ύλης και πήραμε διαβεβαιώσεις πως τα υπάρχοντα δεδομένα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Δεν αμφιβάλουμε πως όντως κάποια άτομα προσπαθούν προς αυτήν την κατεύθυνση αλλά λάθη του πρόσφατου παρελθόντος έχουν ως αποτέλεσμα την σημερινή μας εικόνα. 

Εμείς ως Παν.Συ.Φι εδώ και χρόνια είμαστε στο πλευρό της ομάδας μας τόσο σε νίκες όσο και στις ήττες. Απόδειξη αυτού οι παρουσίες μας σε όλα τα γήπεδα ανεξαρτήτου αποτελέσματος, αντιπάλου, ημέρας και ώρας. Είτε λίγοι είτε χιλιάδες είμαστε στα πέταλα και τραγουδάμε ασταμάτητα. Όλοι έχουμε ψυχολογία και συναισθήματα και σίγουρα μας επηρεάζουν. Αλλά η αγάπη μας και η τρέλα μας για την ομάδα μας, φάρος επιστροφής της πόλης μας, η ιστορία των προγόνων μας υπερνικούν κάθε λύπη, κάθε απογοήτευση και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι που θα ξαναβρεθούμε στο πλάι της. 

Έτσι και τώρα, το ερχόμενο Σάββατο, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι σαν τα υπόλοιπα και Ανορθωσιάτες απ´ολη την Κύπρο θα πάρουν το κασκόλ τους και θα ανταμωθούμε στην προσωρινή μας έδρα. Ένα παιχνίδι απέναντι στην Α.ε.λ πάντα είναι δύσκολο αλλά στην έδρα μας δεν δεχόμαστε άλλο αποτέλεσμα. Αυτό το αρνητικό σερί θα το σταματήσουμε εμείς με τα λαρύγγια μας το Σάββατο στις 20:00.

Καλούμε όλα τα μέλη μας όπως προσυγκεντρωθούμε στον κεντρικό μας Σύνδεσμο από τις 18:00 για προθέρμανση και πορεία προς το γήπεδο. Εισιτήρια από αύριο σε όλα τα κλιμάκια μόνο για τα μέλη μας. 

Υ.Γ. Αύριο τα καθιερωμένα pre-game πάρτι στους συνδέσμους σε Λάρνακα και Σωτήρα.

ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ

Με εκτίμηση 
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου»