«Flash back» της πρώτης παρουσίας του…

Συμπτωματικά η Ανόρθωση συμφώνησε σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ρόνι Λέβι με ακριβώς την ίδια διάρκεια όσο κράτησε η πρώτη του παρουσία στον πάγκο της ομάδας. Δηλαδή, για ένα χρόνο και έξι μήνες…

Αυτό μπορεί να μη λέει τίποτα, όμως ταυτόχρονα, μπορεί να σημαίνει πολλά όσο αφορά τα σημερινά δεδομένα τόσο σε οικονομικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο.

Όπως και να έχει, με αφορμή την επιστροφή του Ισραηλινού τεχνικού, σας παραθέτουμε ένα ένα μίνι «flash back» της πρώτης παρουσίας του και ποια ήταν τα αίτια που οδήγησαν τότε στο διαζύγιο: 

Το πρώτο κύμα αμφισβήτησης ξέσπασε στον αποκλεισμό στον 3ο προκριματικό γύρο από την Dila Gorri. Τότε, παρά τις υψηλές προσδοκίες μετά την εκτός έδρας νίκη 0-1, ήρθε αποκλεισμός 0-3 μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Παρά το αρνητικό κλίμα, ακολούθησε σε εγχώριο επίπεδο ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 20 αγώνων (με τρεις ισοπαλίες). Η ομάδα έδειχνε να πηγαίνει φουριόζα για πρωτάθλημα μέχρι που ήρθε μια απρόσμενη ήττα από τη συμπολίτισσα Νέα Σαλαμίνα για να ισοπεδώσει τα πάντα. Σπασμωδικά αντέδρασε με ευρεία νίκη επί της Αγίας Νάπας, όμως ο κατήφορος δεν είχε τελειωμό αφού ακολούθησαν απανωτές ισοπαλίες με Εθνικο, ΑΕΚ, ΑΕΛ και εντός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ.  Μια ήττα που οδήγησε στη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. 

-Εγκυκλοπαιδικά ν’ αναφέρουμε πως η πρώτη θητεία του Ισραηλινού τεχνικού κράτησε από την 1 Οκτωβρίου 2011 μέχρι τον Απρίλιο του 2013. 

-Συνολικά, κάθισε στον πάγκο της ομάδας 52 αγώνες έχοντας ως απολογισμό 34 νίκες, 12 ισοπαλίες και έξι ήττες.