"Η ομάδα της καρδιάς μου και ομάδα της ψυχής μου" (Φώτος)

Μιλώντας στην κάμερα της Cytavision, ο συνάδελφος Άκης Κυριάκου αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΣΙΛ, στο οποίο αγωνίζονται οι δύο ομάδες του, που τις έζησε για καλά και πριν την προσφυγιά…

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Είναι ένα παιχνίδι που πάντα ήθελα να κάνω περιγραφή. Όχι εδώ, αλλά στην Αμμόχωστο ή στην Λύση. Φαίνεται και από τα ονόματα που έδωσαν, Αντώνης Παπαδόπουλος και Γρηγόρης Αυξεντίου. Ήταν δύο φίλοι, ιστορικές μορφές και συμπαίκτες. Πηγαίνω χρόνια πίσω, Ανόρθωση και ΑΣΙΛ συνδέονται με δεσμούς, όχι μόνο ποδοσφαιρικούς.

Οι Λυσιώτες και πανηγύριζαν και λυπόντουσαν στα παιχνίδια μ την Ανόρθωση. Ήταν η μεγάλη τους αγάπη. Υπήρχαν παίκτες που έκαναν μεγάλη καριέρα πηγαίνοντας από την μία ομάδα στην άλλη, όπως ο δάσκαλος ο Αττάς και ο Λυσάνδρου που έκανε καριέρα σε Ανόρθωση και Εθνική.

Πριν από λίγο με ρώτησε και ο Βέσκο με ποια ομάδα θα είμαι. Η μια είναι η ομάδα της καρδιάς μου και η άλλη της ψυχής μου. Δεν θα σου πω ποια είναι ποια! Όμως μακάρι να προκριθεί η Ανόρθωση που έχει προοπτικές να κάνει κάτι καλύτερο στον θεσμό».

Τα ρεπορτάζ του αγώνα ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΣΙΛ είναι προσφορά της Bet on Alfa