"Δεν ήμουν λυπημένος που έφυγα από την Κύπρο"

Ο Ίσμα Γκονσάλβες παραχώρησε δηλώσεις στο portugoal.net και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μετακίνηση του από την Κύπρο στην Σκωτία…

Μερικές από τις ατάκες του πρώην επιθετικού της Ανόρθωσης:

“Ήταν μια καλή κίνηση για μένα να έρθω πίσω στην Σκωτία. Δεν ήμουν λυπημένος που έφυγα από την Κύπρο, δεν είναι ένα πρωτάθλημα που βλέπουν πολλοί. Είδα την ευκαιρία να έρθω στην Σκωτία και να δείξω πως έχω περισσότερα να προσφέρω. Η St. Mirren είναι μεγάλη ομάδα όμως η Χαρτς είναι μεγαλύτερη. Όσο για τον καιρό; Δεν θα τον συνηθίσω ποτέ.

Πιστεύω είναι μεγάλος δρόμος μέχρι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των οπαδών. Πιστεύω πρέπει να διατηρείσαι σε ένα καλό επίπεδο και τα γκολ θα έρθουν. Θέλουμε να βγάλουμε την Χαρτς στην Ευρώπη. Πιστεύω πως έχουμε τους παίκτες, το ταλέντο, το βάθος να το καταφέρουμε και έχουμε και τους οπαδούς στο πλευρό μας. Αυτή η ομάδα πρέπει να παίζει στην Ευρώπη. Θα μείνω εδώ για αρκετό καιρό. 

Μετά το 2020 θα δούμε πως πάει, αν όλα είναι καλά για μένα και στην ομάδα είναι χαρούμενοι μαζί μου, τότε θα μείνω. Αν προκύψει κάτι τότε θα μιλήσουμε και θα δούμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο”.