ΠΑΝΤΕΛΗ για Λέβι και προγραμματισμό

Ο Αντρέας Παντελή μίλησε στον "Άστρα 92.8" και τη συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου για αρκετά ζητήματα...

Για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο: "Θέλουμε παίρνουμε αυτό που αξίζει σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ανόρθωση. Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο και θα είναι μια μεγάλη ένεση για την ομάδα όταν ξεκαθαρίσει, μέσα στις επόμενες μέρες πιστεύω".

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: "Δεν μπορείς να λέγεσαι μεγάλη ομάδα αν δεν έχεις ενδιαφέρον για όλα τα παιχνίδια και έχεις συνεχόμενες ήττες. Δεν έχει καμία σημασία ότι έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και ότι δεν έχουμε βαθμολογικό ενδιαφέρον".

Αν πιστεύει στην κατάκτηση του κυπέλλου: "Οπωσδήποτε πιστεύουμε ότι μπορούμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να το πιστεύουμε πραγματικά και να υπερβάλουμε εαυτό".

Για το ότι ανέλαβε σε μια δύσκολη περίοδο: "Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα και δεν θα το λέμε μόνο στα λόγια. Πρέπει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Μια διοίκηση πρέπει να βρίσκει τον τρόπο να πρωταγωνιστεί για να έχει κοντά τον κόσμο".

Για το κεφάλαιο Κύπριοι ποδοσφαιριστές: "Οπωσδήποτε πρέπει να στελεχωθούμε με Κύπριους παίκτες. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις εντεκαδάτους Κύπριους για μια ομάδα που πρωταγωνιστεί όμως ευελπιστώ ότι θα διορθώσουμε αυτό το λάθος".

Για τον Ρόνι Λέβι και τις ανανεώσεις συμβολαίων: "Ο προπονητής έχει συμβόλαιο για τη νέα χρονιά, είναι αχρείαστο να συζητάμε τα ίδια. Mε αυτό τον προπονητή συζητούμε για την επόμενη χρονιά. Έχουμε ξεκινήσει τις επαφές για το υφιστάμενο ρόστερ, είμαστε στα αρχικά στάδια. Μέσα στις επόμενες βδομάδες θα καταλήξουμε ποιοί μένουν και ποιοί φεύγουν".