Το πρώτο σοβαρό τεστ και η... απόδειξη

Ο πρώτος ημιτελικός με τον Απόλλωνα, είναι από μόνος του ένα ασφαλές δείγμα ενόψει του… ξεσκαρταρίσματος που δεδομένα θα υπάρξει στην Ανόρθωση.

Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο τρίμηνο, η εικόνα ήταν σαφώς βελτιωμένη ωστόσο υπήρχε μια παράμετρος η οποία σημειωνόταν με αστερίσκο σε σχετικές συζήσεις. «Ναι αλλά η Ανόρθωση δίνει παιχνίδια αδιάφορα, χωρίς άγχος…»

Όταν οι ποδοσφαιριστές παίζουν χωρίς να έχουν κάτι να χάσουν, είναι όλα πιο απλά. Δεν υπάρχει πίεση, δεν υπάρχει το πρέπει και υπάρχει η άνεση για ελκυστικό ποδόσφαιρο, που υπό προϋποθέσεις θα φέρει και νίκες.

Δεδομένα ο Ανδρέας Παντελή έχει σαν στόχο την νέα περίοδο η Ανόρθωση να είναι ομάδα διεκδικητική που θα στοχεύει στην κορυφή και στους τίτλους και για να συμβεί αυτό δεν θα χρειάζονται μόνο ποδοσφαιριστές ποιοτικοί, αλλά και με προσωπικότητα και ικανότητα να διαχειριστούν το βάρος της πίεσης και του πρωταθλητισμού.

Ο ημιτελικός στο «Τσίρειο» ήταν ένα καλό τεστ για τους περισσότερους παίκτες της «Κυρίας», για να δείξουν αν πληρούν τα κριτήρια. Και απέτυχαν, χάνοντας μια και καλή την θέση τους από το ρόστερ της νέας χρονιάς…