Εσωτερικές αλλαγές και ΜΟΝΟ τέσσερις στο πάγκο...

Έχοντας έξι ποδοσφαιριστές εκτός επιλογών ο Ρόνι Λέβι σε μια προσπάθεια να καλύψει τα κενά προχώρησε σε αρκετές εσωτερικές αλλαγές θέσεων, ενώ παράλληλα, προχώρησε σε τέσσερις διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα στο ντέρμπι με την Ομόνοια σε σχέση με τον απερχόμενο αγώνα κυπέλλου μεσοβδόμαδα. 

Κάτω από τα δοκάρια ο Κόπριβετς, ενώ στο κέντρο της άμυνας θέση παίρνουν οι Ερέρο και Καλδερόν. Από κει και πέρα στο δεξί άκρο της άμυνας επιλέχθηκε ο Νικολάου και στο αριστερό ο Σάντος.  Στον κεντρικό χώρο είναι οι  Βίκτορ-Οικονομίδης και λίγο πιο μπροστά τους ο Μίτροβιτς. Στην αιχμή του δόρατος επανέρχεται ο Άλβες και στα άκρα θα κινούνται ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα οι Ολιβέιρα (δεξιά) και Ράγιος (αριστερά). 

Η 11άδα της «Κυρίας»: Κόπριβετς, Καλδερόν, Γκιγιέρμε, Ερέρο, Νικολάου, Βίκτορ, Οικονομίδης, Μίτροβιτς, Ολιβέιρα, Ράγιος, Άλβες.

Τις επιλογές του πάγκου αποτελούν: Παπαδόπουλος, Αριστοτέλους, Κυριάκου, Γιαννούλης

-Eκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Αγκιλάρ, Κολούνγκα και οι τιμωρημένοι Γκάμπριελ, Καλό, Καμπρέρα, Σιβού.

-Έφεση ασκήθηκε στην απόφαση Σάντος. Συγκεκριμένα, όταν η ποινή είναι πάνω από 4 αγωνιστικές υπάρχει δικαίωμα έφεσης για 8 μέρες. Αυτό σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με την Ομόνοια και στον επαναληπτικό του κυπέλου με τον Απόλλωνα.

Τα ρεπορτάζ του Ανόρθωση - Ομόνοια είναι προσφορά της Bet on Alfa