Ο εγωισμός άργησε τρεις μέρες

Είχε μηδενικό βαθμολογικό κίνητρο, πάρα πολλές απουσίες και βρέθηκε πίσω στο σκορ δυο φορές απέναντι σε μια Ομόνοια που ήθελε πάση θυσία το τρίποντο. Έκανε το ένα αμυντικό λάθος μετά το άλλο, όμως μέσα σε όλα αυτά βρήκε τον τρόπο να κερδίσει με 4-3.

Οι παίκτες της Ανόρθωσης έβγαλαν εγωισμό το απόγευμα του Σαββάτου, θέλοντας να "ξεπλύνουν" μέρος της ντροπής του 6-0. Μόνο που, ακριβώς, αυτός ο εγωισμός άργησε τρεις μέρες και θα έπρεπε να είχε εμφανιστεί στο Τσίρειο κόντρα στον Απόλλωνα. Την μισή μαχητικότητα που έβγαλε σήμερα αν έβγαζε και στη Λεμεσό η ομάδα του Λέβι, αν μη τι άλλο θα μπορούσε στον επαναληπτικό του κυπέλλου να το παλέψει.

Ότι έγινε, έγινε όμως και η πραγματικότητα είναι πως η σεζόν... έλαβε τέλος. Είναι καθαρά τυπικής διαδικασίας η συνέχεια αν και οι παίκτες έχουν προσωπικό κίνητρο να παίξουν και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο για τους εαυτούς τους για την επόμενη χρονιά. Είτε στην Ανόρθωση, είτε αλλού οι περισσότεροι.

Προφανώς και παίζουν και για την περηφάνια του συλλόγου όμως με το 6-0 στην πλάτη στο σημαντικότερο ματς της σεζόν, ακόμα και να πάνε τρένο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, κανένας δεν θα "συγκινηθεί".