Κι΄όμως είχε...

Αν κάποιος έριχνε μια ματιά στα βαθμολογικά δεδομένα για την Ανόρθωση πριν και μετά το ντέρμπι με την Ομόνοια και έβλεπε τον τρόπο που πανηγύρισε ο Νίκολα Μίτροβιτς το γκολ του ίσως να παραξενευόταν, με δεδομένο ότι δεν άλλαξε και πολλά στον πίνακα. 

Κι΄όμως για τον ποδοσφαιριστή αλλά και για τον κόσμο της Κυρίας, το γκολ αλλά και γενικότερα η νίκη επί των "πρασίνων" είχε μεγάλη σημασία. Πόσο μάλλον όταν ακολούθησε την συντριβή από τον Απόλλωνα για το κύπελλο. 

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα και ενώ δεν ρωτήθηκε αναφέρθηκε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα των δηλώσεων του στο παιχνίδι στην Λεμεσό. "Θέλησα να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο, ότι έχουμε καρδιά και αίμα". 

Η Ανόρθωση έδειξε στο γήπεδο ότι είναι μεγάλη ομάδα και η αντίδραση αυτή που έβγαλε με την Ομόνοια είναι αντίδραση ανάλογη του ονόματος της. Μπορεί η νίκη αυτή να μην άλλαξε πολλά, μπορεί και να άλλαξε. Το δεδομένο είναι ότι αυτή η χρονιά πρέπει να κλείσει με αξιοπρέπεια και αυτό έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι.