"Γι' αυτό είναι διαφορετικό να υποστηρίζεις Ανόρθωση"

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου, ο εκπρόσωπος της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας, ανέφερε…

Για το σχεδιασμό ενόψει νέας σεζόν….“Από τη Δευτέρα έχει ξεκινήσει νέος κύκλος επαφών και συναντήσεων με ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ακόμα και με αυτούς που λήγει το συμβόλαιο τους. Αναμένουμε μέσα στη βδομάδα να προκύψουν εξελίξεις αναλόγως. Κάποιοι βρίσκονται σε καλό δρόμο, κάποιοι βρίσκονται προς το τέλος, κάποιοι θα χρειαστούν ακόμα περισσότερο χρόνο. Με κάποιους θα έχουμε θετική κατάληξη σύντομα. Δεν αποκλείεται και σήμερα”.

Για αποχωρήσεις…“Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που διατηρούν συμβόλαιο και θέλουμε να διακόψουμε τη συνεργασία. Χρειάζεται λεπτός χειρισμός για να μην επιβαρυνθούμε οικονομικά”.

Για τους μεταγραφικούς στόχους... “O πρόεδρος συναντιέται καθημερινά με τον προπονητή της ομάδας μας Ρόνι Λέβι κι ανταλλάσσουν απόψεις για ποδοσφαιριστές που θα μας ανεβάσουν επίπεδο”.

Για τον Μποντούροφ…“Είναι ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει ωστόσο υπάρχει οικονομική διαφορά μαζί του. Δεν έχει όμως τελειώσει το θέμα ακόμα”.

Αν υπάρχει άλλος παίκτης από Βουλγαρία ως μεταγραφικός στόχος…“Πέρα από τον Μποντούροφ δεν μπορούμε να πούμε για κάποιο άλλο όνομα. Αν προκύψει κάτι θα ενημερώσουμε”

Για το βίντεο αφιέρωμα της FIFA…“Μας έστειλαν μέιλ και μας είχαν επισκεφθεί ρωτώντας μας αν μπορούσαν να τραβήξουν βίντεο πριν από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Αφορά ομάδες που αγωνίστηκαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν ένα πολύ ωραίο βίντεο, ανατριχιαστικό για όσους το παρακολούθησαν κι εκφράζει τους λόγους για τους οποίους είναι διαφορετικό κάποιος να υποστηρίζει την Ανόρθωση”.