ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ανόρθωσης: “Μόνο γέλιο μπορεί να μας προκαλέσει...”

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε στο www.kerkida.net με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Αϊράμ Καμπρέρα. 


 
Όσα είπε στο ΚΕΡΚΙΔΑ.ΝΕΤ ο Σάββας Πηλακούτας: 

Για τις απειλές:

"Προφανώς ο Καμπρέρα δεν έχει αγωνιστεί ποτέ του στο παρελθόν σε ομάδα με πίεση ούτε έχει ακουστά το τι σημαίνει να υπάρχει συνέχεια πίεση σε μια ομάδα, από το πρωί μέχρι το βράδυ με στόχο να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Άλλωστε ένας από τους λόγους που αποχώρησε ήταν και το γεγονός πως δεν είναι παίκτης που μπορεί να αντέξει την πίεση που υπάρχει σε ομάδες όπως η δική μας. Προφανώς το γεγονός πως όλοι όσοι αποτελούν την Ανόρθωση επαναλάμβαναν στον ίδιο την επιτακτική ανάγκη που υπάρχει στο να κερδίζει η ομάδα τα παιχνίδια το εξέλαβε πολύ διαφορετικά ο ίδιος από την πραγματική του υπόσταση” 

Για το ότι υπέφερε στην Κύπρο:
 
“Όσο για το γεγονός ότι υπέφερε, μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια δήλωση, ίδιως από την στιγμή που οι φωτογραφίες στους επίσημους του λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης με την γυναίκα του και τις βόλτες του στην Λάρνακα έρχονται σε απόλυτη αντίθεση με αυτά που λέει. Δυστυχώς για τον ίδιο, λόγω του γεγονότος πως δεν δικαίωσε σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος τις προσδοκίες που είχε ο κόσμος προς το πρόσωπο του είχαν ως αποτέλεσμα να πει πράγματα που ξεκάθαρα ανήκουν στην σφαίρα της πικρίας που τον διακατέχει”

Για το θέμα των λεφτών:
 
“Όσο για την δήλωση του περί λεφτών και της αγάπης που τους έχει, δείχνει για ακόμη μια φορά τι είναι αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο σε σχέση με την καριέρα του. Αρκετά ασχοληθήκαμε με ένα παίκτη που ήρθε και υποσχόταν διψήφιο αριθμό τερμάτων σε όποιον μιλούσε και στο τέλος ο μόνος διψήφιος αριθμός που πέτυχε ήταν το σύνολο των επισκέψεων του σε καφετέριες και εστιατόρια. Άλλη μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που αποδεικνύει περίτρανα πως όταν γίνεται η επιλογή ενός παίκτη θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη ο χαρακτήρας του αλλά και η συμπεριφορά του εξωγηπεδικά”