Ράγιος στο kerkida.net: «Νέοι στόχοι φέτος, θέλουμε τίτλο!»

Ο Ρούμπεν Ράγιος μίλησε στην Σοφία Αλατζά, στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται η αποστολή της Ανόρθωσης για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ. Η συνεργάτιδά μας είχε μια σύντομη κουβέντα με τον Ισπανό που έθεσε τον πήχη ψηλά, λέγοντας πως η "Κυρία" θέλει έναν τίτλο...

- Δεύτερος χρόνος για σένα στην Ανόρθωση. Φέτος όμως, είναι διαφορετικοί οι στόχοι και έχουν γίνει πολλές αλλαγές...
«Ναι, σίγουρα φέτος έχουμε διαφορετικούς στόχους. Πέρυσι, ήταν κακή η χρονιά και δεν αξίζει αυτό σε μία μεγάλη ομάδα, όπως η Ανόρθωση. Πρέπει να ξεχάσουμε τα άσχημα αποτελέσματα του παρελθόντος, να κοιτάξουμε μπροστά δουλεύοντας πιο σκληρά, έτσι ώστε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα».
 
- Θα επανέλθει η ομάδα στις πρωταγωνιστικές θέσεις του πρωταθλήματος;
«Ναι, φυσικά. Θα την επαναφέρουμε στις πρώτες θέσεις, θα γίνει πιο ανταγωνιστική, γιατί θέλουμε τίτλο!».
 
- Ο κόσμος σε αγαπάει πολύ και ταυτόχρονα  έχει πολλές απαιτήσεις από σένα. Σε αγχώνει αυτό;
«Το ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από μένα και είναι λογικό. Δεν με αγχώνει καθόλου αυτό, γιατί ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να μπορεί να αγωνίζεται κάτω από πίεση. Είμαι χαρούμενος, που νιώθω αυτή την πίεση και παράλληλα μου αρέσει που έχω το αίσθημα της ευθύνης για την πορεία της ομάδας μου».
 
- Θέλεις να υποσχεθείς κάτι στους Ανορθωσιάτες, που ’’διψούν’’ για έναν τίτλο;
«Υπόσχομαι δουλειά, ευχάριστες συγκινήσεις και ότι άλλο περνάει από το χέρι μου για να χαμογελάσουν ξανά, με την ομάδα εκεί που της αρμόζει».
 
** Εντός της μέρας θα ακολουθήσουν αρκετές συνεντεύξεις από άλλους παίκτες της Ανόρθωσης, αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας