Ο Παντελή στο kerkida.net: "Πλησιάζουμε σε συμφωνίες"

Δηλώσεις στο kerkida.net παραχώρησε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Κυρίας» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας ενώ ανέφερε πως βρίσκονται κοντά σε νέες προσθήκες.

-Νέα χρονιά, πολλές αλλαγές, υψηλοί στόχοι. 
«Είχαμε πει ότι χρειάζεται πάρα πολλές αλλαγές η ομάδα, γι’ αυτό αλλάξαμε πολλούς ποδοσφαιριστές. Ακόμα, είμαστε στο αρχικό στάδιο, τώρα θα πάμε για προετοιμασία και ευελπιστούμε να φτιάξουμε μία καλή ομάδα».

-Είστε ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της Ανόρθωσης στην Ευρώπη και ταυτόχρονα, με εσάς η ομάδα κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα, το 2008. Τώρα νιώθετε άγχος και μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στον κόσμο, με την επιστροφή σας στην προεδρία;
«Οπωσδήποτε νιώθω μεγαλύτερη ευθύνη και είναι κάτι αναμενόμενο, γιατί βλέπω τον κόσμο διψασμένο για έναν τίτλο. Τα τελευταία 4 χρόνια ήταν καταστροφικά για την ομάδα, δεν είχε βγει καν στην Ευρώπη και πρέπει να διορθωθεί άμεσα αυτή η κατάσταση, γιατί δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο».
    
-Οι αλλαγές και οι μεταγραφικές κινήσεις που κάνατε είναι αρκετές, για να οδηγήσουν την ομάδα στην κορυφή;
«Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, έγινε το πρώτο δύσκολο τεστ. Παρόλο που εμείς είμαστε ανέτοιμοι σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, ανταποκριθήκαμε επαρκώς στο παιχνίδι και σιγά σιγά θα δυναμώσουμε περισσότερο. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας, σε σχέση με έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, σαν τον ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι αισιοδοξία για τη φετινή χρονιά».

-Θα ακολουθήσουν  κι άλλες μεταγραφές;
«Χρειάζονται ακόμα 1-2 μεταγραφές για το κέντρο και μεσοεπιθετικά. Πλησιάζουμε σε συμφωνίες».

-Πιστεύετε στον προπονητή, Ρόνι Λέβι;
«Είναι ένας πολύ εργατικός προπονητής, γνώστης του αντικειμένου και τον πιστεύω πολύ. Επίσης, είναι συνεργάσιμος και όταν υπάρχει χημεία μέσα στην ομάδα, μπορούν να έρθουν και καλά αποτελέσματα».

-Τι  έχετε να πείτε στον κόσμο της Ανόρθωσης, που θέλει και πάλι να χαμογελάσει;
«Κάνουμε ότι μπορούμε, ότι περνά από το χέρι μας για να επιστρέψει η Ανόρθωση εκεί που της αξίζει. Αυτό μπορώ να υποσχεθώ».