Πληροφορίες για τα εισιτήρια με Νέα Σαλαμίνα

Η Ανόρθωση ενημερώνει τους φιλάθλους της για τα εισιτήρια του αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος την ερχόμενη Κυριακή. Δεν θα υπάρχουν ανοικτά ταμειά στο γήπεδο ενώ η είσοδος προϋποθέτει επίδειξη πολιτικής ταυτότητας.

"Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως από το πρωί της Παρασκευής (10:00, 18/8) όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας (ανεξαρτήτου διαθέσιμων βαθμών που διατηρούν) θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα μέσω του διαδικτυακού συστήματος διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com.

Από το Σάββατο το πρωί (19/8) και εφόσον μείνουν διαθέσιμα ακόμη εισιτήρια, θα μπορούν όλοι οι υπόλοιποι φίλαθλοι της Ανόρθωσης να αγοράσουν εισιτήριο του αγώνα.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
Μετά την αγορά του εισιτηρίου διαδικτυακά, ο κάθε φίλαθλος, θα πρέπει να εκτυπώνει το κουπόνι (voucher) και να το εξαργυρώνει στη συνέχεια με το εισιτήριο του αγώνα στις Μπουτίκ που διαθέτει η Ανόρθωση στην Λάρνακα (Αντώνης Παπαδόπουλος) αλλά και στη Λεμεσό (Θεμιστόκλειο) καθώς επίσης και στο Παραλίμνι (Κατάστημα Αθλητικών Ειδών San Siro).

Την Κυριακή, η μπουτίκ στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι ανοικτή από τις 10:00 μέχρι τις 16:00 για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα €15 το κανονικό, €10 το μαθητικό και €1 το παιδικό.

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ
Σημειώνεται πως μετά από απαίτηση της Αστυνομίας θα γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων του κατόχου του εισιτηρίου με το πρόσωπο που εισέρχεται στο στάδιο. Ως εκ τούτου, για να επιτραπεί η είσοδος στο Στάδιο θα πρέπει τα στοιχεία που αναγράφονται στο εισιτήριο να συμφωνούν με το Δελτίο Ταυτότητας, το οποίο οι οπαδοί θα έχουν την υποχρέωση να παρουσιάσουν στις εισόδους του Σταδίου.

ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Σημειώνουμε ότι κατόπιν απαίτησης της Αστυνομίας, στο γήπεδο δεν θα λειτουργήσουν ταμεία για τους φιλάθλους της Ανόρθωσης".