ΟΛΕΣ οι δηλώσεις: "Δεν θα πνιγούμε σ' ένα ποτήρι νερό/Πληρωμένοι οι παίκτες"

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ανόρθωσης, Δρ. Κυριακός Γιάγκου, ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή του ΡΙΚ, "Γκολ και Θέαμα" και είπε αρκετά ενδιαφέροντα...

Για το ότι δεν παίζουν Κύπριοι στην Ανόρθωση: "Έχουμε Κύπριους στο ρόστερ, έχει περάσει μόνο μια αγωνιστική. Είμαστε η μόνη ομάδα που έχει πληρώσει έξοδα ανατροφής και εκπαίδευσης για τους Αρτυματά και Ματθαίου. Αναγνωρίσαμε την έλλειψη από το περσινό ρόστερ και αποφασίσαμε να την διορθώσουμε".

Για το ότι ο Ρόνι Λέβι δεν χρησιμοποιεί Κύπριους: "Το θέμα δεν είναι να παίζει κάποιος επειδή είναι Κύπριος αλλά να παίζει ο πιο έτοιμος για το κάθε παιχνίδι".

Για τον Γιώργο Οικονομίδη και το ότι έμεινε στην ομάδα παρόλο που δεν τον χρησιμοποιούσε πέρσι ο προπονητής: "Ο Γιώργος είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ καλός παίκτης. Το αν θα μείνει ένας ποδοσφαιριστής σε μια ομάδα δεν έχει να κάνει μόνο με την ποδοσφαιρική του αξία αλλά και με την αντιμισθία του και με πολλούς άλλους παράγοντες".

Για το ματς με Σαλαμίνα: "Eίχαμε μια εξαιρετική φιλοξενία από τους ανθρώπους της Σαλαμίνας και τους ευχαριστούμε. Είναι πάντα παιχνίδι με ιδιαιτερότητα. Ήταν ένα αποτέλεσμα που μας στεναχώρησε. Αν έμπαινε το γκολ του Γκάντσεφ ίσως δεν κάναμε αυτή την συζήτηση ενώ μπορεί να κάναμε πιο έντονη συζήτηση αν έμπαιναν τα δοκάρια της Σαλαμίνας. Δεν θα πνιγούμε σ' ένα ποτήρι νερό. Η ομάδα θα γίνεται καλύτερη. Παρουσιαστήκαμε με δυο πρόσωπα, ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά μετά υπήρχε μια πτώση στην απόδοση της ομάδας και κάποιων παικτών-κλειδιά. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Πιστεύουμε στον κ. Λέβι και τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που λείπει είναι η ομοιογένεια".

Αν ολοκληρώθηκε ο μεταγραφικός σχεδιασμός: "Είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις. Βεβαίως ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν σταματά".

Για τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη: "Ο Χαραλαμπίδης έχει συμβόλαιο με άλλη ομάδα. Δεν έχει λεχθεί πως είναι εκτός πλάνων οπότε γιατί να κάνουμε αυτή την συζήτηση;".

Αν αυξήθηκε ο προϋπολογισμός φέτος: "Είναι στα ίδια επίπεδα με πέρσι, ίσως ελάχιστα αυξημένος".

Αν υπάρχει πλήρης ενότητα στην Ανόρθωση: "Είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, υπάρχει συνοχή και ομοψυχία. Δεν έχουμε τα πάθη του παρελθόντος".

Αν είναι πληρωμένοι οι παίκτες: "Ναι βεβαίως είναι πληρωμένοι"

Για τα διαρκείας: "Έχουμε περάσει τις 3000 χωρίς να υπολογίζουμε τις 440 θέσεις VIP. Η μόνη σταθερά σε αυτή την ασταθή πορεία της Ανόρθωσης τα τελευταία χρόνια είναι ο κόσμος".

Για τους στόχους: "Αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη αλλά αν υπάρχει κάτι πιο πάνω, πάντα βλέπεις και πιο πάνω".