Μήνυμα... προσγείωσης από Ανόρθωση (Δηλώσεις)

Χαμηλά κρατάνε τους τόνους στην Ανόρθωση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας Σάββα Πηλακούτα στο ραδιόφωνο του Άστρα.

Για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Δεν δίνει κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς η νίκη. Η Ανόρθωση δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από τη νίκη, εντός και εκτός έδρας, ειδικά στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι παίκτες ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του προπονητή. Ήταν προσηλωμένοι στο πλάνο και στην τακτική μέχρι το φινάλε. Έχουμε κερδίσει το ΑΠΟΕΛ και ακολουθεί η Δόξα. Εξίσου δύσκολο παιχνίδι. Τέτοιες νίκες δίνουν ψυχολογία στην ομάδα, αλλά δεν δίνουν νίκες».

Για την ανασταλτική λειτουργία: «Είναι ομαδική δουλειά και όχι μόνο των αμυντικών το γεγονός ότι έχουμε καλή ανασταλτική λειτουργία».
 
Για τις τρεις σερί νίκες με 1-0: «Στο παιχνίδι με την Αλκή θα μπορούσε να σκοράρουμε περισσότερες φορές. Δεν σημαίνει κάτι. Το σημαντικό είναι να κερδίζεις. Υπάρχουν περισσότερα περιθώρια βελτίωσης, κυρίως μεσοεπιθετικά. Η ομάδα μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερη σε όλες τις γραμμές. Θέλει χρόνο, παιχνίδι με παιχνίδι».