ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ: ''Υπάρχει ποιότητα και αυτό φαίνεται''

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cytavision ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μετά τη νίκη επί της Δόξας. 

''Είχαμε κάποια προβλήματα μέσα στην βδομάδα όπως αυτά του Αράζ και του Πράνιτς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ωστόσο δείξαμε ότι δεν πήρε από κάτω. Αν και δεν ήταν το πρώτο ημίχρονο τόσο καλό βρήκαμε ευκαιρίες. Δεν τα βάλαμε κάτω και με υπομονή-επιμονή συνεχίσαμε. Στο τέλος ήρθε το γκολ με σκόρερ τον Βίκτορ. Ήταν δεύτερο συνεχόμενο και τρίτο συνολικά. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και τη γενική εμφάνιση της ομάδας. Είναι λογικό απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους με κλειστούς χώρους να φτιάξεις πολλές ευκαιρίες. Καταφέραμε να διασπάσουμε την άμυνα και να πετύχουμε δύο γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Από αύριο η προσοχή μας είναι στην ΑΕΚ, ένα παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι παρότι προέρχεται από δύο ήττες. Πάμε στον αγώνα του Σαββάτου για να κερδίσουμε τον αγώνα'', είπε και συνέχισε...  

''Είναι αρκετά τα θετικά που κρατάμε πέρα από τη νίκη. Είναι και το τέταρτο παιχνίδι δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ. Υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης ώστε να δούμε την Ανόρθωση που θέλουμε. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και αυτό φαίνεται''. 

**Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της ΒΕΤ ΟΝ ALFA. Τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy