"Θέλουμε τον κόσμο κόντρα στην Ομόνοια"

Σημαντικό ρόλο διαδραματίζει ο κόσμος για τον Χρίστο Κόκκινο, μιας και η Aνόρθωση τον έχει πάρα πολλή ανάγκη για το αποψινό πρώτο εντός έδρας ντέρμπι της χρονιάς, τονίζοντας πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και σύντομα θα φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο γραφείο τύπου:

Χρίστο μια αλλιώτικη χρονιά για την ομάδα μας φέτος μιας και προηγήθηκε η ευρωπαϊκή εμπειρία. Πως βλέπεις μέχρι στιγμής την ομάδα μας και την πορεία της;
«Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο αν και η χρονιά φέτος ξεκίνησε διαφορετικά, με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και το Super Cup στο επίκεντρο. Για να είμαι ειλικρινής, ακόμα να φτάσουμε τα επιθυμητά επίπεδα ατομικά και ομαδικά, κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει το συντομότερο.»

Με εσένα να είσαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα, έζησες από την αρχή την πορεία στην πρώτη κατηγορία, πως βλέπεις το παρόν αλλά και το μέλλον της ομάδας μας; Το κλίμα στα αποδυτήρια μεταξύ σας πως είναι;
«Όπως σας είπα η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, και η δίψα για διάκριση δεν έχει αλλάξει καθόλου. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα την περσινή χρονιά ήταν κατά την γνώμη μου το φανταστικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Με ελάχιστες αλλαγές στο ρόστερ μπορείτε να καταλάβετε ότι το κλίμα στα αποδυτήρια είναι το ίδιο αν όχι και καλύτερο.»

Πρώτο ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια, μία ομάδα που είχαμε αντιμετωπίσει πέρσι στον τελικό. Πως βλέπεις το παιχνίδι;
«Σίγουρα τα ντέρμπι έχουν μια διαφορετική ομορφιά και προσφέρουν διαφορετικό θέαμα. Παίζουμε απέναντι σε μια Ομόνοια η οποία ξεκίνησε πολύ καλά το φετινό πρωτάθλημα και βλέποντας και τις αποδόσεις τους από προηγούμενες χρονιές θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος.»

Ο κόσμος αποτελεί τον έκτο μας παίκτη και σε βλέπουμε συχνά , να αφιερώνεις τέρματα σου στην κερκίδα. Ένα σχόλιο για τον κόσμο ενόψει Ομόνοιας;
«Ο κόσμος όπως έχω πει επανειλημμένα παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο και λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι αλλά και το πρώτο ντέρμπι, ελπίζουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας στο παιχνίδι με την Ομόνοια.»