Ανακοίνωση με μπράβο για τα κορίτσια της Ανόρθωσης

Με ανακοίνωση της, η Ανόρθωση συγχαίρει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Αναλυτικά:

Ευχαριστίες και χίλια μπράβο στα κορίτσια μας!

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βρέθηκαν την Τρίτη το βράδυ στο Λευκόθεο και βοήθησαν την ομάδα μας να κατακτήσει το Σούπερ Καπ 2017. Ο πρώτος τίτλος της νέας περιόδου ήταν το καλύτερο ξεκίνημα που μας δίνει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια, με την έναρξη του πρωταθλήματος. Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ αποκτά ιδιαίτερη αξία, αφού επιτεύχθηκε επί ενός αντίπαλου, του Απόλλωνα, που μονοπωλούσε τους τίτλους τα τελευταία χρόνια και είχε και έχει τον σεβασμό όλων στον χώρο του γυναικείου βόλεϊ.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ανόρθωσης κτίζεται σε υγιείς βάσεις, στο πλαίσιο μίας συνετής οικονομικής διαχείρισης και στηρίζεται στο «πάντρεμα» της εμπειρίας και του ταλέντου που υπάρχει άφθονο. Με στόχο να εκπροσωπεί αξιοπρεπώς και επάξια έναν πρωτοπόρο σύλλογο με 106 χρόνια Ιστορίας. Παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες (από το περσινό ρόστερ αποχώρησαν οκτώ παίκτριες, κυρίως λόγω σπουδών) η Ανόρθωση ήταν και παραμένει δυνατή και στοχεύει να βαδίσει, πρωτίστως, σε μία αξιοπρεπή διαδρομή. Αποδεικνύει ότι έχει ισχυρή δυναμική και λαμπρό μέλλον.

Ξεχωριστές ευχαριστίες απευθύνουμε προς τους χορηγούς μας για την τεράστια βοήθειά τους, ιδιαίτερα το Radisson blu Hotel Larnaca που αποτελεί έναν από τους βασικούς αιμοδότες μας, το μεγάλο διαχρονικό χορηγό μας HMI & Parthners, και τους χορηγούς μας, ΟΠΑΠ Κύπρου και Colour Pix. Ευχαριστούμε θερμά τις παίκτριες μας για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους. Τους αξίζουν χίλια μπράβο για το πάθος και την αγωνιστική τους συνέπεια. Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές μας για τη μαεστρική τους καθοδήγηση, ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Σωματείου Ανόρθωσης, Λοΐζο Λοΐζου και τα μέλη του Δ.Σ. για την παρουσία τους, ευχαριστούμε θερμά τα κορίτσια και τους προπονητές στις Ακαδημίες μας για το βροντερό παρόν τους, ευχαριστούμε θερμά τους γονείς για τις καθημερινές τους θυσίες, ευχαριστούμε τους οπαδούς της Ανόρθωσης που είναι δίπλα μας.

Υπό την καθοδήγηση του Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς και του Μιχάλη Φωτίου, η ομάδα μας θα συνεχίσει την προετοιμασία της για να είναι πανέτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος, την ερχόμενη Τρίτη 24 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο Αθλητικό Κέντρο Ανόρθωσης στη Λευκωσίας (πρώην ΑΤΙ) με αντίπαλο την ΑΕΚ Κίτιον.