Συλλυπητήρια για τον Χαμάντ Ντικουμάνα

Ομάδες και οργανωμένα σύνολα εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Χαμάντ Ντικουμάνα...

Ανόρθωση: "Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη της για τον απροσδόκητο χαμό του Χαμάντ Ντικουμάνα, ο οποίος αγωνίστηκε μάλιστα κατά το παρελθόν και στην ομάδα μας. Η σκέψη μας βρίσκεται με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή"

Nέα Σαλαμίνα: "Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή Χάμαντ Ντικουμάνα. Ο Χάμαντ αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας και τίμησε με την παρουσία του την ερυθρόλευκη φανέλα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει"

Ομόνοια: "Έφυγε χθες ξαφνικά απ' την ζωή, σε ηλικία 38 ετών, ο Χαμάντ Ντικουμάνα. Ο αμυντικός από τη Ρουάντα αγωνίστηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ την περίοδο 2008-09, καθώς επίσης στις ομάδες ΑΠΟΠ/Κινύρας, Σαλαμίνα, Ανόρθωση και ΑΕΛ. Υπήρξε και σημαντικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της πατρίδας του. Καλό ταξίδι Χαμάντ. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του.  R.I.P."

ΑΕΛ: "Το Δ.Σ. της ΑΕΛ εκφράζει τη λύπη του για τον ξαφνικό χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Χαμάτ Ντικουμάνα. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ"

ΠΑΣΠ: "Ο ΠΑ.Σ.Π. εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Χαμάντ Ντικουμάνα"