ΠΡΑΝΙΤΣ: ''Ανυπομονούμε για το ΑΠΟΕΛ / Θέλουμε τη νίκη''

Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision o Nτάνιελ Πράνιτς μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη. 

''Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο και έπρεπε να παλέψουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το σημαντικό για μας ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σήμερα. Ακολουθεί ένα μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Νομίζω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο αυτή τη σεζόν. Θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά''.  

Για τις δυσκολίες που συνάντησαν μέχρι να έρθει το πρώτο γκολ είπε: ''Σε κάθε παιχνίδι όταν αγωνίζεσαι με πιο μικρές ομάδες το συναντάς αυτό γιατί αμύνονται. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο. Πρέπει να παίζεις έξυπνα να κρατάς μπάλα και να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που βρίσκεις. Πετύχαμε δυο γκολ και ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη''. 

Για το επικείμενο ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ είπε: ''Kάθε ποδοσφαιριστής ζει για να παίζει σε αυτά τα παιχνίδια. Για αυτά τα παιχνίδια προπονείσαι και δουλεύεις. Θα είναι δύσκολο αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Λυπάμαι που ο Γκόρτον δεν μπορεί να παίξει, αλλά θα παλέψουμε''.

Για τον κόσμο τόνισε: ''Όπως πάντα είναι υπέροχοι. Θέλω να έρθουν και την Τετάρτη να μας στηρίξουν. Να ξέρουμε ότι θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι''. 

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy