Δείχνουν... για Βίκτορ

Ο Ζοάο Βίκτορ διανύει μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Ανόρθωσης. Ο αρχηγός της Κυρίας κινούμενος στον χώρο του κέντρου και σπανίως στο κέντρο της άμυνας είναι πολύ σταθερός, κάνει μια γεμάτη σεζόν ενώ έχει σκοράρει επίσης 6 γκολ στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο. 

Σε σχέση με την περσινή σεζόν βλέπουμε ότι οι αριθμοί στα στατιστικά του κάπτεν της ομάδας της Αμμοχώστου έχουν ανέβει σε μεγάλο βαθμό. 

Καταρχήν ο Βίκτορ είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες κερδισμένες (αμυντικές) μονομαχίες στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα έχει ποσοστό 37,23% επιτυχίας. 

Σύμφωνα με τα στατιστικά έχει βελτιώσει πάρα πολύ σε σχέση με πέρυσι, συγκεκριμένα κομμάτια στο παιχνίδι του τα οποία είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα του. Για παράδειγμα ανέβασε πολύ το ποσοστό του στις επιτυχημένες πάσες. Φέτος μέχρι στιγμής έχει ποσοστό 91,6% επιτυχίας στις πάσες έναντι 89% σε ολόκληρη την περσινή περίοδο. Κάτι παρόμοιο αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό ισχύει και στις μακρινές μπαλιές… 56,5% πέρυσι, 65,5% φέτος.

Φυσικά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στα γκολ του καθώς πέρυσι πέτυχε 4 σε ολόκληρη την σεζόν ενώ φέτος με αρκετά παιχνίδια να απομένουν έχει φτάσει τα 6.