Ράγιος: Ο Φεβρουάριος με τα... δίμπαλα!

Στο παιχνίδι με τον Ερμή, ο Ρούμπεν Ράγιος ήταν απολαυστικός!

Δεν είναι μόνο τα δύο γκολ που πέτυχε, αλλά και η γενικότερη παρουσία του έχοντας μπόλικες στιγμές έμπνευσης με ντρίμπλες και κυρίως κάθετες πάσες «πάρε –βάλε».

Αλλά αυτά τα τελευταία, λίγο πολύ περιμένουμε να τα δούμε. Έστω και με τα σκαμπανεβάσματά που έχει στην απόδοσή του από παιχνίδι σε παιχνίδι, παραμένει ένας ποδοσφαιριστής με πολλά… κιλά ποιότητα.

Αυτό που είναι σπάνιο για τον Ισπανό άσο, είναι τα δύο γκολ σε έναν αγώνα! Χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι και το παιχνίδι με τον Ερμή, είχε μόλις δύο γκολ σε όλο το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Και άλλα τόσα σκόραρε σήμερα.

Την περσινή σεζόν, ο Ράγιος σκόραρε σε δύο παιχνίδια δύο γκολ, πάλι σε μήνα Φεβρουάριο όπως και σήμερα! Ήταν στους αγώνες με την ΑΕΚ για το Κύπελλο στην ΑΡΕΝΑ στις 22 Φεβρουαρίου (νίκη 1-3) και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα για το πρωτάθλημα στις 26 του ίδιου μήνα, στην νίκη με 1-4.

Και η τρίτη φορά, ήταν στο σημερινό παιχνίδι με τον Ερμή, ένα χρόνο μετά, στις 18 Φεβρουαρίου. Και σε αντίθεση με τα δύο περσινά παιχνίδια, η σημερινή ήταν η πρώτη φορά που σκοράρει δις στο «Αντ. Παπαδόπουλος»!