"Θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην απονομή"

Η ώρα της στέψης για τις πρωταθλήτριες Βόλεϊ Γυναικών 2017 – 18 πλησιάζει. Την Τετάρτη 21 Μαρτίου η ώρα 20:00 στο Αθλητικό μας Κέντρο στη Λευκωσία η Ανόρθωση Αμμοχώστου αντιμετωπίζει την ΑΕΛ κι αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα γίνει η απονομή των μεταλλίων και του βαρύτιμου τροπαίου.

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας απευθύνει έκκληση στους φίλους και τις φίλες της Ανόρθωσης να γεμίσουν το Κλειστό του ΑΤΙ, να χειροκροτήσουν τις μεγάλες πρωταγωνίστριες κα τους προπονητές τους στη φετινή περίοδο και ταυτόχρονα να τις εμψυχώσουν για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Κύπρου που ακολουθεί.

Πιστοί στις Αρχές μας ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ είναι πρωτίστως μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, με στόχους που δεν περιορίζονται στην αθλητική επίδοση και την κατάκτηση τροπαίων, θέλουμε η ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ να είναι μια γιορτή για ολόκληρη την Ανορθωσιάτικη οικογένεια. Γι’ αυτό και θα συμμετάσχουν όλα τα τμήματα του Συλλόγου (Ποδόσφαιρο, βόλεϊ Ανδρών, Φούτσαλ, Μπάσκετ), ενώ θα τιμηθούν όλοι όσοι συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια στο Τμήμα Βόλεϊ Γυναικών για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Η Ανορθωσιάτικη περηφάνια δεν σταματά στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος ή ενός Κυπέλλου. Πολύ μεγαλύτερη σημασία έχει η προσπάθεια και η μεταλαμπάδευση στα παιδιά μας, των Αξιών και των Ιδεωδών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου με τα 107 χρόνια Ιστορίας, ως ο πιο φωτεινός φάρος που φωτίζει τον δρόμο για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην αγαπημένη μας ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ.

Θα χειροκροτήσουμε, θα τραγουδήσουμε, ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ και θα πούμε «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σ’ αυτούς που κρατάνε ψηλά τη σημαία για να μπορεί η ΑΝΟΡΘΩΣΗ να συνεχίζει αγέρωχη την ιστορική της πορεία.

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου η ώρα 20:00 θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου στη Λευκωσία. Όλα τα Τμήματα, τα παιδιά των Ακαδημιών του γυναικείου βόλεϊ, οι οικογένειες των αθλητριών μας, οι «Μαχητές» κι ο κόσμος της Ανόρθωσης που παρά τις αντιξοότητες στηρίζει με σθένος τη συνέχιση της ιστορικής διαδρομής ενός ξεχωριστού και περήφανου Συλλόγου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για τους ενδιαφερόμενους θα υπάρχουν λαχνοί εισφοράς, 5 ευρώ έκαστος, με δώρα μία μπάλα υπογεγραμμένη από τις Πρωταθλήτριες 2017-18 και αναμνηστικά από την Μπουτίκ της Ανόρθωσης.