ΔΥΝΑΤΟ κριτήριο παραμονής

Στην Ανόρθωση έχουν αρχίσει σε πρώιμο στάδιο τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου. Αυτός θα έχει εκτός απροόπτου ένα σημαντικό «βαρίδι» την ευρωπαϊκή προοπτική.

Οι ιθύνοντες της «Μεγάλης Κυρίας» μετά από αρκετά χρόνια θα έχουν ένα ισχυρό χαρτί στην διαπραγματευτική τους βάση όσον αφορά το κλείσιμο μεταγραφικών εκκρεμοτήτων.

Η διαφαινόμενη ανανέωση συνεργασίας με τον Ρόνι Λέβι είναι κέρδος για την ομάδα της Αμμοχώστου τόσο από αγωνιστικής πλευράς αλλά και στη παραμονή Αρούς. Ο Λέβι θα προσπαθήσει να πείσει τον κορυφαίο κίπερ του Ισραήλ να παραμείνει στο «Παπαδόπουλος» για ακόμη ένα έτος.

Τα «κεφάλαια» Λέβι και Αρούς απασχολούν την Διοίκηση Παντελή που όμως δεν ξεχνάει την εξαιρετική περίπτωση του Μίχαλ Ντουρίς. Ο Σλοβάκος φορ είναι ποδοσφαιριστής διαφοράς και η επιθυμία ΟΛΩΝ είναι να παραμείνει και την επόμενη χρονιά.

Η υπόθεση του όμως είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες όπως το οικονομικό, η στάση της Όρενμπουργκ αλλά και τι θέλει ο ίδιος.

Όπως προαναφέραμε η συμμετοχή στο «Εuropa League» ψήνει τον ποδοσφαιριστή καθώς και η ζωή στην Κύπρο αλλά δεν αρκούν για να τον κρατήσουν.

Οι ρώσικες απαιτήσεις της Όρενμπουργκ αναμένεται να καθορίσουν την περίπτωση του Σλοβάκου φορ κάτι που στην Ανόρθωση το γνωρίζουν πολύ καλά. Αυτό που επιθυμούν άπαντες είναι την αποτυχία της Ρώσικης ομάδας στη προσπάθεια που κάνει για να προβιβαστεί.

Αν παραμείνει στη 2η κατηγορία τότε θα υπάρχει… έδαφος για να υλοποιηθεί η μεταγραφή (εκ νέου δανεισμός) αφού θα υπάρχει πρόβλημα με τις θέσεις ξένων όπως ακριβώς συνέβη και τον Ιανουάριο.