Με 2/14 ΔΕΝ μπορεί να υποτιμήσει...

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η Ανόρθωση θα… ταξιδέψει στην Λευκωσία για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ομόνοια.

Μια Ομόνοια η οποία βρίσκεται στην χειρότερη δυνατή κατάσταση, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Αγωνιστικά το «τριφύλλι» μετρά τέσσερις σερί ήττες και έξι στα τελευταία εφτά παιχνίδια, με μοναδικό θετικό αποτέλεσμα να είναι το ισόπαλο 1-1 με την Δόξα για το Κύπελλο (που δεν ήταν θετικό επί της ουσίας αφού σήμανε και τον αποκλεισμό). Και εξωαγωνιστικά, μετά τα όσα δήλωσε ο Ιβάιλο Πέτεφ που έφερε την αντίδραση από κόσμο και διοίκηση και την αποπομπή του Βούλγαρου τεχνικού.

Υπό άλλες συνθήκες, αν στην θέση της Ομόνοιας ήταν κάποια άλλη ομάδα, τότε θα υπήρχε ο κίνδυνος υποτίμησης αλλά με το «τριφύλλι» η Ανόρθωση τα τελευταία χρόνια περνά δύσκολα. Ανεξάρτητα αγωνιστικής κατάστασης της κάθε ομάδας…

Από το 2014 και μετά, σε σύνολο 14 αγώνων πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια η Ανόρθωση έχει ΜΟΛΙΣ 2 νίκες. Η Ομόνοια έχει 8 νίκες και άλλα 4 παιχνίδια ολοκληρώθηκαν ισόπαλα.

Το 2014-15 η Ομόνοια είχε τρεις νίκες και η Ανόρθωση μία νίκη.

Το 2015-16 η Ομόνοια είχε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Το 2016-17 η Ομόνοια είχε δύο νίκες, η Ανόρθωση μία νίκη και ένα παιχνίδι στην ισοπαλία.

Και φέτος, το 2017-18 μέχρι στιγμής η Ομόνοια έχει μία νίκη και μία ισοπαλία.

Με τέτοια αρνητική παράδοση και χωρίς νίκη φέτος, δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσει αρκετά ο Ρόνι Λέβι για να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του…