ΑΝΟ για νταμπλ

Στον τελικό κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 21 Απριλίου στο «Λευκόθεο» πέρασε η Ανόρθωση.

Η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε απόψε την Ολυμπιάδα Ν. στον δεύτερο ημιτελικό με 3-0 σετ. Η Ανόρθωση περνά για δεύτερη σερί σεζόν στον τελικό και διεκδικεί πλέον το νταμπλ. Για την ομάδα του Χρ. Σιαντρή ο αγώνας αποτέλεσε και το φινάλε της σεζόν.

Η επικράτηση της Ανόρθωσης ήταν πάρα πολύ εύκολη στο πρώτο σετ με τις πρωταθλήτριες να επιβάλλονται σε 21 λεπτά 25-10 και να προηγούνται με 1-0. Η Ολυμπιάδα έχασε επαφή με το σκορ.

Το δεύτερο σετ ήταν καλύτερο σε σχέση με το πρώτο, αφού η Ολυμπιάδα βρήκε τα αποθέματα και προσπάθησε περισσότερο. Το σετ ολοκληρώθηκε μέσα σε 23 λεπτά 25-16 με την Ανόρθωση να προηγείται 2-0.

Το τρίτο σετ δεν πρόσφερε κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα άλλα δυο με την Ανόρθωση αισθητά καλύτερη να κερδίζει σε 24 λεπτά 25-14 και την πρόκριση με το άνετο 3-0 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Πατσέκο,Σταυρινίδου,Βασιλείου, Καετάνο, Χριστοπούλου,Μπούραζερ – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Ιωάννου, Κακουρή, Χριστοδούλου, Ευγενίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (ΧΡ. ΣΙΑΝΤΡΗΣ): Γ. Μαραγκού,Χαραλάμπους, Προκοπίου, Ντίπερν, Ψιλογένη, Οικονομίδου. – Αλλαγές: Χαρσαλαμπίδου.

Από γραφείο Τύπου ΚΟΠΕ