From the ashes he rises…

Από τις 11 συμμετοχές πέρυσι, στις 26 φέτος… Ο Ντουγκλάο αναγεννήθηκε στην Ανόρθωση, αποτέλεσε έναν από τους ποιοτικότερους στόπερ του πρωταθλήματος, σκόραρε και κέρδισε νέο συμβόλαιο. 

Ο πολύ ψηλός κεντρικός αμυντικός της Ανόρθωσης ήρθε στην Κύπρο το καλοκαίρι από την Τουρκία κι΄έπειτα από μια μέτρια σεζόν γι΄αυτόν με την Kayserispor και την Akhisarspor. (11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα)

Γρήγορα έδεσε με τον επίσης νεοφερμένο Σίλντενφλεντ δείχνοντας τις ικανότητες του εντός αγωνιστικού χώρου. Οι φίλοι της Κυρίας κατάλαβαν νωρίς ότι ο "Ντούγκλα" έκανε μαζί με τον Κροάτη, την διαφορά στο κέντρο της άμυνας. Πέρυσι η Ανόρθωση δέχτηκε συνολικά 41  γκολ ενώ φέτος έως τώρα, 23. 

Δεν είναι μόνο αυτό…

Ο Ντουγκλάο πέραν από την σταθερότητα που εμπνέει στα μετόπισθεν, βρίσκει και δίκτυα… Σκόραρε τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και δύο το κύπελλο. 

Δεν χωράει αμφισβήτηση ότι ο Βραζιλιάνος κέρδισε με την απόδοση του ένα νέο συμβόλαιο με την Κυρία μέχρι το 2019 κάνοντας χαρούμενους τους οπαδούς της οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του την ηγετική φυσιογνωμία που θέλουν όλες οι ομάδες στην άμυνα.

**Στο βίντεο με την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Βραζιλιάνος σημείωσε… “From the ashes, we rise”... Από τις στάχτες, αναγεννιόμαστε.