Στρούνα στο kerkida για ΑΠΟΕΛ, Europa League και τη νέα σεζόν

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας kerkida.net παραχώρησε ο Άντραζ Στρούνα μετά το δραματικό ματς με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης…

Για την ήττα στα τελευταία λεπτά… “Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Πιστεύω πως αξίζαμε περισσότερα σε αυτό το παιχνίδι. Σκοράραμε το πρώτο γκολ και μετά σκόραραν από το κόρνερ. Στο δεύτερο μέρος είχαμε το ΑΠΟΕΛ υπό τον έλεγχό μας όπως και σε όλο το ματς. Έτσι πιστεύω πως δεν αξίζαμε τον τρόπο που τελείωσε το παιχνίδι όταν και σκόραραν στα τελευταία δύο λεπτά. Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είναι απογοητευτικό για εμάς”.

Για το πάθος που έδειξαν στον αγώνα… “Παίζαμε για τον εαυτό μας. Όπως όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα θες να κερδίζεις ειδικά εναντίον του ΑΠΟΕΛ. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό όμως είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης αρκετό διάστημα του αγώνα δεν ήταν δίκαιο και αυτό με λυπεί”. 

Για το αν αξίζει το πρωτάθλημα το ΑΠΟΕΛ… “Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Αυτό είναι δικό τους θέμα. Εμείς έχουμε τους δικούς μας στόχους. Στο τέλος της μέρας, τερματισαμε τρίτοι και εξασφαλίσαμε μια θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ το καλοκαίρι. Έχουμε θετική διάθεση και είμαστε ενθουσιασμένοι για την επόμενη σεζόν, ειδικά για το καλοκαίρι με τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ”.

Για το πως νιώθει στην Ανόρθωση… “Νιώθω πολύ καλά στην Ανόρθωση. Απολαμβάνω τη ζωή εδώ, την ομάδα, τους συμπαίκτες, τους οπαδούς. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα και είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν”.