ΓΚΑΝΤΣΕΦ: ''Πρόβλημα το μικρό ρόστερ και οι πολλοί ξένοι'' (βίντεο)

Καλεσμένος σε αθλητική εκπομπή της πατρίδας του ήταν ο Βλάντιμιρ Γκάντσεφ. Ο Βούλγαρος μέσος παραχώρησε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.  Διαβάστε τι είπε για την Ανόρθωση και το κυπριακό πρωτάθλημα.  

Για το πώς ήταν το πέρασμά του από την Ανόρθωση και αν το κρίνει επιτυχημένο είπε:  Η σεζόν ήταν πετυχημένη. Καταφέραμε να τερματίσουμε τρίτοι σε ένα μακρύ και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι το κυπριακό. Έξι ομάδες παλεύουν για τις τέσσερις πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και το κύπελλο. Επομένως η χρονιά για μένα και το σύλλογο ήταν πετυχημένη με δεδομένο ότι ο προϋπολογισμός μας δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλός. Η ομάδα είχε μικρότερο ρόστερ, ήμασταν μόλις 14 παίκτες και οι υπόλοιποι στην πλειονότητα νεαρά παιδιά. Γι΄ αυτό η επιτυχία ήταν ακόμα πιο γλυκιά.

Για την επιλογή του να αγωνιστεί στο κυπριακό πρωτάθλημα είπε:  Ίσως είναι λίγο καλύτερο από το δικό μας. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή μου να παίξω στην Κύπρο.

Για το γεγονός ότι Βουλγαρία και Κύπρος θα είναι αντίπαλοι στο πρωτάθλημα Εθνών και αν η Εθνική μας είναι καλύτερη είπε:  Με τίποτα. Στο κυπριακό πρωτάθλημα κυριαρχούν οι ξένοι ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν πολλοί ξένοι παίκτες σε κάθε ομάδα. Αυτό ήταν το πρόβλημά μας στην Ανόρθωση, καθώς δεν είχαμε αρκετούς Κύπριους. Υπάρχει ένας αριθμός αλλοδαπών που βρίσκεται στην Εθνική Κύπρου. Υπάρχει έλλειψη αρκετών παικτών. Υπάρχουν και καλοί κυπριοποιημένοι ξένοι παίκτες αλλά δεν θα μπορούν να παίξουν λόγω ηλικίας σε δύο χρόνια. Καταφεύγουν στην πολιτογράφηση ξένων παικτών για να λύσουν το πρόβλημα.

Στο τέλος της συνέντευξης ξεκαθάρισε ότι είναι ανοικτός σε προτάσεις, ενώ τόνισε πως δεν είναι αρνητικός στο να επιστρέψει στη Λέφσκι.