(Αποκαλυπτικό) Στο προσκήνιο ο Ίσμα

Η ιστοσελίδα μας μόλις πριν από τρεις μέρες έκανε αναφορά στα δημοσιεύματα του Πορτογαλικού τύπου σύμφωνα με τα οποία ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ Ίσμαελ Γκονσάλβες θα συνέχιζε την καριέρα του στην Academica, ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο Πάολο Σέρτζιο.

Σύμφωνα με πηγές που εξασφάλισε το www.kerkida.net από την Ιβηρική χώρα η υπόθεση μεταγραφής του Ίσμα από την Rio Ave στην Academica πήρε άλλη τροπή λόγω της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην Κύπρο και να αγωνιστεί στην Ανόρθωση. Αν οι πληροφορίες μας αληθεύουν ο 24χρονος επιθετικός αποτελεί τον διακαή πόθο του Τεν Φαν Λέουβεν και μάλλον είναι ένας εκ των παικτών που με υπομονή ο Ολλανδός τον περιμένει με την ελπίδα να επιτευχθεί το deal και να τον ντύσει στα κυανόλευκα.

Αργότερα σήμερα θα γίνει προσπάθεια να επιβεβαιωθεί η πληροφορία μας μέσω της επίσημης Ανόρθωσης.

Ο Ίσμα (25/6/91) στο ΑΠΟΕΛ είχε συνολικά 18 συμμετοχές σε Κύπρο και Ευρώπη σκοράροντας πέντε γκολ εκ των οποίων τα δύο στα παιχνίδια για το Champions και το Europa League με Μάριμπορ και Μπορντό. Έφυγε τον Ιανουάριο και πήγε στην Super League όπου αγωνίστηκε σε 15 ματς με την Βέροια, σημειώνοντας δύο γκολ.
Φέτος μετρά 21 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα με την Rio Ave. Ένα γκολ σημείωσε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την Elfsborg με το οποίο η ομάδα του προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League.