Ακόμη πιο κοντά ο Ίσμα

Σε συνέχεια της χθεσινής αποκλειστικής είδησης της ιστοσελίδας μας σχετικά με το ζεστό ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Ίσμαελ Γκονσάλβες νεότερες πληροφορίες που εξασφάλισε το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ αναφέρουν ότι το ενδεχόμενο τελικής συμφωνίας είναι πλέον ακόμη πιο κοντά.

Ορισμένες δυσκολίες που παρουσίασε η περίπτωση φαίνεται να έχουν ξεπεραστεί και ως εκ τούτου ο επιθετικός της Ρίο Άβε μπορεί να λεχθεί πως, εκτός απρόπτου, είναι ένα βήμα από την επιστροφή του στην Κύπρο αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ανόρθωσης. Ο Τεντ Φαν Λέουβεν όπως σημειώσαμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ επιθυμεί πάρα πολύ να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας με τον 24χρονο άσο ο οποίος φέτος μετρά 21 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα με την Rio Ave. Ένα γκολ σημείωσε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την Elfsborg και με το οποίο η ομάδα του προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League. Πάντως στο ψεσινό ματς με την Vitória Setúbal ήταν στον πάγκο αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε.

Ο τεχνικός Διευθυντής της "Κυρίας" πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Ίσμα και ιδιαίτερα στα χαρακτηριστικά του τα οποία ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Εντός των επόμενων 24ώρων θα σημειωθούν οι τελικές εξελίξεις.