"Σημαντικό βήμα για εξάδα" (Δηλώσεις Σακκά)

Σημαντικό βήμα για είσοδο στην εξάδα χαρακτήρισε την σημερινή νίκη με τον Οθέλλο ο προπονητής της Ανόρθωσης Αντρέ Πάους.

Αναλυτικά

"H νίκη είναι πολύ σημαντική, ο στόχος είναι η πρώτη εξάδα και κάναμε ένα καλό βήμα για αυτό τον στόχο. Αρχίσαμε καλά σκοράραμε γρήγορα, ο Μακρής ήταν ξανά στο κατάλληλο σημείο για να σκοράρει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον αντίπαλο γιατί έκανε ένα καλό παιχνίδι, κάναμε κάποια λάθη αλλά είμαι ευχαριστημένους επειδή δεν δεχθήκαμε γκολ. Ο αντίπαλος μας πίεσε πολύ σε κάποια σημεία. Τώρα έχουμε έναν κεντρικό επιθετικό που κρατά μπάλα και αυτό μας δίνει περισσότερες επιλογές. Κάποιες φορές κρατούσαμε τη μπάλα παρά να ψάξουμε τον Ίσμαελ".

Για τον Ίσμα: "Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε τον Ίσμα στην ομάδα. Είδατε και εσείς ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με χαρακτηριστικά τα οποία δεν υπάρχουν στο ρόστερ. Βέβαια θα χρειαστεί λίγος χρόνος ώστε να τον ρυθμίσουμε στις απαιτήσεις του συνόλου αλλά το γεγονός ότι σκόραρε με ικανοποιεί πάρα πολύ".

Με την σειρά του ο Κώστας Σακκάς ανέφερε...

"Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση και εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους της. Υπάρχουν λόγοι που δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Κάναμε ένα από τα καλύτερα μας δεύτερα ημίχρονα και σε γενικές γραμμές μας αδικεί το αποτέλεσμα. Δεν σταματάμε εδώ, πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη γιατί στο ποδόσφαιρο κάποιοι αγώνες κρίνονται στις λεπτομέρειες όπως σήμερα. Μας έχουν λείψει κάποιες απουσίες και σε κάποια φάση μας στοίχισαν. Θέλω να πω ότι πρέπει να μείνουμε όλοι κοντά στην ομάδα. Τα παιδιά είναι πολύ στεναχωρημένα και χρειάζονται στήριξη. Πρέπει να τους στηρίξουμε".