(Τα ντέρμπι) Ο "Ντόμπρα" σχολιάζει

O νυν προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης κι ένας άνθρωπος που έχει... φάει με το κουτάλι τα ντέρμπι, αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων σε Απόλλωνα, Ανόρθωση και Ομόνοια, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, μίλησε αποκλειστικά στο Kerkida.net και σχολίασε το ντέρμπι "αιωνίων", αλλά και το ντέρμπι που θα διεξαχθεί στη Λεμεσό.

Η αρχική του τοποθέτηση:

"Κατά τη γνώμη μου και τα δύο παιχνίδια είναι 50-50. Το ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας είναι πιο ποιοτικές ομάδες από τους αντιπάλους του, αλλά η καλή φόρμα στην οποία βρίσκονται Ομόνοια και Ανόρθωση αντίστοιχα με βάζουν σε σκέψεις και πιστεύω ότι δεν υπάρχει φαβορί σε αυτά τα δύο ντέρμπι".

Tι είπε για το ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ:

"Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για όλους τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι θα απολαύσουν αυτό το παιχνίδι, γιατί και οι δύο ομάδες διαθέτουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ενώ και το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό γι' αυτούς. Νομίζω ότι εάν κερδίσει η Ομόνοια θα δώσει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, ειδικότερα για τον κόσμο που αγαπά το ποδόσφαιρο, και το πρωτάθλημα θα κριθεί μέχρι τέλους".

Tι είπε για το ντέρμπι Απόλλων-Ανόρθωση:

"Όπως προανέφερε, και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση. Από τη μία, υπάρχει η ποιότητα του Απόλλωνα, όμως από την άλλη πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν την πίεση της νίκης έτσι ώστε να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Παράλληλα, στην Ανόρθωση είναι πιο ήρεμοι και χωρίς πίεση και αυτή η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί μπορεί να τους βοηθήσει όπως είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος για τη Λεμεσιανή ομάδα".

Το καταληκτικό του σχόλιο:

"Kαταλήγοντας, ελπίζω ότι και στα δύο παιχνίδια θα υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στις κερκίδες, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα".