Σε Κοφίνου, Ζύγι, Κάππαρη

Η Ανόρθωση ενημερώνει για τις συναντήσεις της διοίκησης με τους φίλους της ομάδας για αυτή την βδομάδα...

"Τρεις ενημερωτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν αυτή την βδομάδα, με την οικονομική εκστρατεία του Συλλόγου να εντείνεται, αφού μπήκαμε στον Μάρτιο που είναι μήνας κριτηρίων UEFA.

Σήμερα Δευτέρα 2/3 στις 19:00, στο οίκημα της ΣΕΚ, στην Κοφίνου  θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για ενημέρωση των φίλων της ομάδας.

Την Πέμπτη 5/3, θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις. Η πρώτη στις 19:00 στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ζυγίου, όπου θα βρίσκονται μέλη του ΔΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο της εταιρείας Χαράλαμπο Μανώλη.

Στις 19:30 της Πέμπτης, θα διοργανωθεί εκδήλωση στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, στο εστιατόριο Φάληρος στον Κάππαρη, υπό την αιγίδα του προέδρου του Συλλόγου Χρήστου Πουλλαΐδη. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει φαγητό και ποτό, με τιμή εισόδου €30. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ του Σωματείου. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Γεώργιος Ζέμπασιης, Τοφής Χριστοφής, Γιάννης Μέρτακκας και Νικόλας Γεωργίου.

Καλούμε τους φίλους της Ανόρθωσης να στηρίξουν τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στις επαρχίες προσωρινής ή μόνιμης διαμονής τους, στηρίζοντας τον Σύλλογο στην προσπάθεια που γίνεται να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του".