"Περήφανος για τους παίκτες μου"

Περήφανος από την εμφάνιση των παικτών του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ δήλωσε ο Αντρέ Πάους.

Ο κόουτς της Ανόρθωσης δήλωσε: "Είδαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, και οι δυο ομάδες έπαιξαν καλά. Προσπάθησαν και οι δυο να πιέσουν και στα πρώτα 15 λεπτά εμείς είχαμε λίγο πρόβλημα στην πίεση και στην προσαρμογή στον αγώνα. Όμως στο επόμενο διάστημα ήμασταν πολύ καλοί, πιέσαμε σε όλο το γήπεδο και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Έβγαλαν πολλή ενέργεια και έκαναν πολλή δουλειά. Όσο αφορά τις ευκαιρίες στα πρώτα 15 λεπτά είχαμε προβλήματα και αντίπαλος είχε φάσεις όμως στη συνέχεια είχαμε και εμείς ευκαιρίες. Ο στόχος μας ήταν να μην δεχθούμε γκολ και νομίζω είναι καλό αποτέλεσμα για να πάμε στον επαναληπτικό. Παίζουμε ξανά το Σάββατο, θα είναι διαφορετικό παιχνίδι και ανυπομονώ".

Σε ερώτηση για τα ποσοστά πρόκρισης: "Πάντα κοιτάζω το επόμενο παιχνίδι. Τώρα βλέπουμε τον αγώνα του Σαββάτου και όταν τελειώσει θα σκεφτούμε τον επαναληπτικό. Είναι λίγο παράξενο να αντιμετωπίσουμε τρεις φορές την ίδια ομάδα. Ο αντίπαλος θα γνωρίζει τις αδυναμίες όμως το ίδιο εμείς".

Σε άποψη από δημοσιογράφο πως αν ήταν πιο ομαδικός ο Ίσμα, η Ανόρθωση θα μπορούσε να σκοράρει: "Ο Ίσμα έδειξε ότι είναι ένας δυνατός παίκτης και ομαδικός. Συνήθως δεν μιλώ για τους απόντες όμως ίσως ο Ίσμα να χρειαζόταν λίγο περισσότερη στήριξη αφού είχαμε απουσίες και σε κάποιες περιπτώσεις έπρεπε να κουβαλήσει την μπάλα περισσότερο από το κανονικό".