Πρόβλημα και με Φύτο (Σκέψεις για καταγγελία της διαιτησίας)

Δεν της φτάνουν τα πολλά προβλήματα που ήδη έχει με τους τραυματισμούς, προέκυψε ακόμα ένα για την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης.

Συγκεκριμένα, ο Φύτος Κυριάκου ένιωσε ενοχλήσεις στον αγώνα κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ και αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να διαφανεί η σοβαρότητα του προβλήματός του.

Παράλληλα, αύριο θα διαφανεί κατά πόσον οι Αβραάμ και Κάλβο θα είναι στη διάθεση του Αντρέ Πάους για το νέο ντέρμπι με τους "γαλαζοκίτρινους", αυτή τη φορά στο ΓΣΠ για το θεσμό του πρωταθλήματος, με τους "κυανόλευκους" να αισιοδοξούν ότι ένας εκ των δύο θα προλάβει την αναμέτρηση.

Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι, από πλευράς "Κυρίας" εκφράζονται πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου και μάλιστα υπάρχουν σκέψεις για καταγγελία στα αρμόδια σώματα.

Τα παράπονα εστιάζονται κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο και στην ανομοιομορφία κάποιων αποφάσεων, αφού θεωρούν ότι ο Κύπριος ρεφ απέφυγε να δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα σε ορισμένους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, ενώ την ίδια ώρα τιμωρήθηκε και θα απουσιάσει από τη ρεβάνς κυπέλλου ο Χόλγκερσον, ο οποίος, σύμφωνα με την θέση της Ανόρθωσης, δεν είχε κάνει καν φάουλ.