Οι τιμές των εισιτηρίων στα πλέι οφ

Μετά από αίτημα της Ανόρθωσης το οποίο έχει γίνει αποδεχτό από την ΚΟΠ, οι τιμές των εισιτηρίων στους εντός έδρας αγώνες της  στη Β΄ φάση του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας καθορίζονται ως ακολούθως:

Κανονικό εισιτήριο: 15 ευρώ.
Μαθητικό εισιτήριο: 10 ευρώ
Παιδικό εισιτήριο: 1 ευρώ.

Δυο συναντήσεις απόψε και μία τη Δευτέρα

Υπενθυμίζουμε απόψε τις δύο συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν, στα πλαίσια της οικονομικής εκστρατείας του Διοικητικού Συμβουλίου μας.

Στις 19:00, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ζυγίου όπου θα παραστεί ο πρόεδρος της εταιρείας Χαράλαμπος Μανώλη. Στις 19:30, στο εστιατόριο «Φάληρο», στον Κάππαρη, εκδήλωση με φαγητό, ποτό, μουσική και την πάντα ιδιαίτερη παρουσία του Στέλιου Χιώτη, με την είσοδο να έχει οριστεί στα €30, υπό την αιγίδα του Προέδρου του Συλλόγου Χρήστου Πουλλαΐδη. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν βέβαια υπέρ του Σωματείου.

Εξάλλου, τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη Λευκωσία, στο ξενοδοχείο Holiday Inn. Η συνάντηση θα αρχίσει στις 19:00 το βράδυ και παρόντες θα είναι ο πρόεδρος της εταιρείας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με σκοπό και πάλι την ενημέρωση για τα δεδομένα της ομάδας αλλά και την οικονομική στήριξη του Συλλόγου.