Έκατσε στην εξέδρα και άδειασαν τα δίκτυα

Εδώ και πολύ καιρό έχασε τον Γιούρι Ιακοβένκο με τραυματισμό ενώ στα τελευταία παιχνίδια είναι στην εξέδρα και ο Αντρέας Μακρής. Η Ανόρθωση προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις σημαντικές απουσίες, όμως το λογικό σενάριο επιβεβαιώνεται...

Με τον πρώτο και τον δεύτερο σκόρερ τραυματίες, τον Κάλβο που επίσης έχει τέσσερα γκολ (όσα και ο Ιακοβένκο) να μην παίζει με Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ αλλά και τους Γκαρσία-Αβραάμ που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην δημιουργία και στο σκοράρισμα εκτός και αυτούς, το βάρος του γκολ έπεσε σχεδόν αποκλειστικά στους ώμους του Ίσμα.

Από αυτές τις απουσίες εύκολα όλοι αντιλαμβάνονται πως η σημαντικότερη όσον αφορά το σκοράρισμα, είναι εκείνη του Ανδρέα Μακρή. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους και λένε πως στα τελευταία τρία ματς (δηλαδή σε εκείνα που δεν έπαιξε ο Παφίτης επιθετικός), η "Κυρία" έχει πετύχει μόνο ένα γκολ με πέναλτι.

Νίκη 1-0 επί της Δόξας με το πέναλτι του Ίσμα, ήττα 2-0 από τον Απόλλωνα και 0-0 με το ΑΠΟΕΛ. Συνολικά πάνω από 270 αγωνιστικά λεπτά, στα οποία η Ανόρθωση σκόραρε μόνο μια φορά...

Πάντως το θετικό είναι πως με το ΑΠΟΕΛ το σύνολο του Πάους έφτιαξε σημαντικές ευκαιρίες και αυτό δίνει την αισιοδοξία πως θα έρθουν και τα γκολ, παρά τις σημαντικές απουσίες.