Tιμές σε Ζέμπασιη, Χριστοφή, Μέρτακκα και Νικόλα

Στην ψεσινή εκδήλωση στον Κάππαρη και στις τιμές σε παλιές μορφές της ομάδας, αναφέρεται με δελτίο τύπου η Ανόρθωση...

"Σε μια όμορφη βραδιά στον Κάππαρη, στην επαρχία Αμμοχώστου, η Ανόρθωσις τίμησε δια του Προέδρου του Συλλόγου κ. Χρήστου Πουλλαΐδη, τέσσερις παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της, που έγραψαν ιστορία φορώντας τη φανέλα με το φοίνικα στο στήθος σε εποχές δύσκολες και διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου. Πρόκειται για τους Γεώργιο Ζέμπασιη, Τοφή Χριστοφή, Γιάννη Μέρτακκα και Νικόλα Γεωργίου.

Παρόντες στην εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου Χρήστου Πουλλαΐδη, ο επίτιμος Πρόεδρος Κίκης Κωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Κωστάκης Κοκκινής, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο τεχνικός διευθυντής Τεντ φαν Λέουβεν και ο προπονητής μας Άντρε Πάους, παλαιοί και νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Την εκδήλωση λάμπρυνε με την παρουσία του ο Στέλιος Χιώτης ενώ παρευρέθηκε πλήθος κόσμου.  

Η συγκέντρωση εντάσσεται στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης του κόσμου από το ΔΣ και της παγκύπριας οικονομικής εκστρατείας.

Θέλουμε για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την παρουσία και συμπαράστασή του αλλά και το εστιατόριο Φάληρος και τον ιδιοκτήτη κ. Αντρέα Γαστριώτη που διέθεσαν τόσο το εστιατόριο όσο και το φαγητό και ποτό εντελώς δωρεάν, στην υπηρεσία της Ανόρθωσης".