"Αξίζει καλύτερα πράγματα ο Πάους"

Για όλους και για όλα μίλησε στο SPORTS1 ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Γρηγόρης Μάκος. 

Τι είπε ο Ελλαδίτης μεσοαμυντικός:

«Στην Ανόρθωση φέτος υπάρχει υγεία στα αποδυτήρια. Οι άνθρωποι προσπαθούν να διαγράψουν τα παλιά χρέη, αλλά και να φέρουν εις πέρας τα έξοδα της φετινής σεζόν. Έχουν μεγάλο μερίδιο στην πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν».

«Η ομάδα φέτος έχει καλούς παίκτες και καλά παιδιά. Όταν υπάρχει μια δυσκολία, δεν υπάρχουν έκτροπα, όπως μπορεί να συνέβαινε παλιά και σε άλλες ομάδες. Ξέρω ότι οι Ανορθωσιάτες έχουν συνηθίσει σε επιτυχίες και είναι απαιτητικοί, αλλά να μην ξεχνάμε ότι κάποιες επιτυχίες έχουν φέρει την ομάδα εδώ».

«Ακούω αρκετό κόσμο να λέει ότι η Ανόρθωση είναι από τις 2-3 ομάδες που αξίζει να παρακολουθήσεις. Δεν λέω ότι γίναμε Μπαρτσελόνα. Πρέπει να κοιτάμε τα σημερινά δεδομένα και να αξίζει να πηγαίνουμε στο γήπεδο να βλέπουμε την ομάδα. Δυστυχώς, χάσαμε από την Ομόνοια και κάποιοι απογοητεύτηκαν, αλλά υπάρχουν και στο ποδόσφαιρο αυτά».

«Όλη την χρονιά συζητάμε και λέμε ότι η ομάδα δεν έχει βάθος. Του προπονητή του αξίζουν αρκετά καλά πράγματα για φέτος. Προσπαθεί να κάνει το καλύτερο. Το να καθόμαστε απ΄ έξω και να λέμε γιατί ο Πάους έκανε αυτό ή αυτό δεν κάνει καλό στην ομάδα. Δεν είμαστε πλήρεις σε σχέση με άλλες ομάδες. Δεν είναι κακό να το λέμε. Έχουμε ένα μοντέλο παιχνιδιού όλη την σεζόν και το κρατάμε ανεξαρτήτως αποτελέσματος».