"Κομπανί, προσοχή στον Μακρή!"

Πολύ μεγάλη προβολή δίνουν στο παιχνίδι με την Κύπροι οι Βέλγοι, που αναζητούν πληροφορίες για την Εθνική μας ομάδα. Όπως διαπιστώνουμε από το Βέγλιο όπου βρίσκεται η ιστοσελίδα μας, τα ΜΜΕ της χώρας ασχολούνται εκτενώς με την αναμέτρηση.  Σε αυτό το πλαίσιο, ο Τόμας Καμίνσκι  μιλά ενόψει του αγώνα και συνιστά προσοχή απέναντι στον Μακρή...

Μεταξύ άλλων ανέφερε: "Τα πράγματα είναι περισσότερο στα χέρια του Βελγίου... Ο πρώτος τερματοφύλακας της Κύπρου - ο Γιωργαλλίδης - είναι εκτός. Ο Κίσσας είναι ο αναπληρωματικός και δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Ένας καλός δεξιός μπακ - ο Δημητρίου - που είναι συμπαίκτης μου στην Ανόρθωση είναι εκτός. Η γυναίκα του πρέπει να γεννήσει. Απέναντι στον Αζάρ θα παίξει ίσως ο Λαΐφης και του είπα να κρατά τα πόδια του κλειστά όταν μαρκάρει τον Αζάρ.  

Στην επίθεση υπάρχει ο Κολοκούδιας του οποίου έπιασα ένα πέναλτι τον Ιανουάριο. Ο Αντρέας Μακρής είναι ένας έξυπνος παίκτης. Αυτόν πρέπει να προσέξει ο Κομπανί και ο Λόμπαερτς. Με καλή κατοχή ή μετά από ένα λάθος του τερματοφύλακα, πάντα είναι έτοιμος να σκοράρει και φέτος έχει ήδη πετύχει δέκα γκολ για εμάς. Κάθε λάθος το τιμωρεί.

Όμως, το Βέλγιο δεν πρέπει να ανησυχεί. Ναι, η Κύπρος κέρδισε την Βοσνία και έχασε άδικα από το Ισραήλ αλλά το Βέλγιο είναι πολύ πιο ποιοτικό".

* Η μετάβαση του www.kerkida.net στις Βρυξέλλες είναι προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Bet On Alfa.