"Η υπομονή εξαντλείται"

Οι οργανωμένοι της Ανόρθωσης αντιδρούν με ανακοίνωση για το κλείσιμο της Νότιας εξέδρας από τον Αθλητικό Δικαστή.

Το σημαντικότερο μέρος της ανακοίνωσης:

"Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους στήριξαν το πάρτι του περασμένου Σαββάτου στην Αγία Νάπα. Τραγούδια και συνθήματα από 150 και πλέον οπαδούς και φίλους της ομάδας μας έκαναν το «Ποτοποιείον» να μοιάζει με γήπεδο. Ειδικές ευχαριστίες να εκφράσουμε στο τμήμα του Φούτσαλ που με την σύσσωμη παρουσία τους έδωσαν ένα νέο χρώμα στο πάρτι διασκεδάζοντας μαζί μας. Επίσης να ευχαριστήσουμε και τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού για την παραχώρηση του χώρου.

Στο επόμενο μας πάρτι δεν θα ξεχάσουμε να καλέσουμε και το νέο «φρούτο» που εισήγαγε ο βασιλιάς του αθλήματος ως κάτι πρωτοφανές, σαν μια σπάνια ανακάλυψη, τον αθλητικό δικαστή. Φαίνεται................... χρειάζεται κάτι το διαφορετικό γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά η χθεσινή του απόφαση για κλείσιμο της Νότιας εξέδρας για «επεισόδια» που δεν ξέρουμε ακόμα ποιος προκάλεσε. Εμείς πάντως δεν ήμασταν, γιατί όταν γίνει κάτι πραγματικά θα το καταλάβετε. Η υπομονή εξαντλείται, ο πόλεμος μεγαλώνει....................................

 Όσον αφορά τις επόμενες υποχρεώσεις των ομάδων μας πριν την επόμενη διακοπή για τις Εορτές του Πάσχα, ξεκινώντας χρονολογικά, μεθαύριο Πέμπτη η ομάδα Φούτσαλ αντιμετωπίζει την χοχό στο «Κίτιον». Η παρουσία μας κρίνετε επιβεβλημένη για να εμψυχώσουμε τους φουτσαλιστές μας ενόψει του κρίσιμου επαναληπτικού της Δευτέρας........................................ Ο αγώνας της Πέμπτης ξεκινά στις 20:30.
 
Ακολούθως το Σάββατο η ποδοσφαιρική μας ομάδα ταξιδεύει για 2η φορά στην λεμεσό και εμείς ετοιμαζόμαστε για ακόμα ένα πάρτι στην ανατολική του τσιρείου. Μαζευόμαστε στο οίκημα μας στα Πολεμίδια και απ’ εκεί αναχωρούμε οργανωμένα να σπρώξουμε την ομάδα σε ένα σημαντικό τρίποντο. Τώρα είναι που οι λεβέντες μας, μας χρειάζονται στο πλάι τους και τώρα είναι που δείχνουμε γιατί οι αποτυχίες μας πείσμωσαν περισσότερο.
 
Τέλος την Μεγάλη Δευτέρα το τμήμα πετόσφαιρας δίνει και αυτό με την σειρά του αγώνα για τον θεσμό του κυπέλλου............................... η ώρα 19:30 στο «Θεμιστόκλειο». Με τη βοήθεια μας, η ομάδα θα δώσει για ακόμη μια φορά την παρουσία της στον τελικό του θεσμού. Σε ένα θεσμό, παρόλο που η ομάδα μας έχει παρουσία στους 3 από τους 4 τελευταίους, εμείς δώσαμε το παρών μας τελευταία φορά την σεζόν 2010-11 .............................................................................................................................".