Δεν πάνε Τσίρειο οι οργανωμένοι

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης θα απέχουν από το ματς του Τσιρείου με τον Απόλλωνα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την τιμή του εισιτηρίου.

Αποσπάσματα της ανακοίνωσης:

"Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τα μέλη του ότι το Σάββατο δεν θα δώσει το παρών του οργανωμένα και δηλώνει ΑΠΟΧΗ. Οι λόγοι που μας ώθησαν να προβούμε σ’ αυτήν την κίνηση είναι ο τρόπος που η αντίπαλη ομάδα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον κόσμο της Ανόρθωσης βάζοντας γενική είσοδο €15. Απλά δηλώνουμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.

Μετά την επιστροφή μας στα εντός έδρας παιχνίδια, αφού η κάρτα οπαδού δεν καρποφόρησε, σκοπός μας ήταν να "πλήξουμε" τα μικρά σωματεία  με την απουσία της μάζας του κόσμου με κυριότερο λόγο την εκμετάλλευση αυτού με τις υψηλές τιμές εισιτηρίων. Το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας δεν αξίζει ούτε 20, ούτε 15 ακόμα ούτε καν 10 ευρώ. Με το τέλος αυτών των αγώνων αναθεωρήσαμε γιατί οι πλείστες ομάδες στα ψηλά στρώματα αφού πλήγηκαν από τις αποχές του κόσμου τους είχαν αναθεωρήσει με την σειρά τους τις τιμές των εισιτηρίων σε πιο λογικά πλαίσια. Δεν θα διστάσουμε να πράξουμε κάτι παρόμοιο και σε επόμενα παιχνίδια αφού μελετήσουμε προσεχτικά όλες τις παραμέτρους αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο εκμετάλλευσης των μελών μας.
 
Απολογούμαστε στους ποδοσφαιριστές μας που περιμένουν κάθε εβδομάδα την στήριξη μας. 

Στηρίζουμε απόψε το φούτσαλ στο «Κίτιον» ή ώρα 20:30 και την Δευτέρα την πετόσφαιρα στο «Θεμιστόκλειο» ή ώρα 19:30. Τον αγώνα του Σαββάτου θα τον παρακολουθήσουμε στα οικήματα μας".