Όπως την θέλει ο κόσμος της

Ούτε η διακοπή του πρωταθλήματος, ούτε οι σημαντικές απουσίες των Κάλβο και Δημητρίου, αλλά ούτε και το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ κι ενώ το παιχνίδι ήταν ισόπαλο χωρίς τέρματα επηρέασαν την Ανόρθωση.

Η "Κυρία" αγωνίστηκε όπως θέλει να την βλέπει ο κόσμος της, εκμεταλλεύτηκε το "Αντώνης Παπαδόπουλος" και πέτυχε νέα τριάρα, μετά την τριάρα επί του Απόλλωνα.

Ο Εντέ συνέχισε από εκεί που έμεινε την προηγούμενη αγωνιστική, σκοράροντας και πάλι, ο Ίσμα έκανε αυτό για το οποίο αποκτήθηκε, ενώ ο Αβραάμ σκόραρε και πάλι στο τέλος, οδηγώντας την ομάδα της Αμμοχώστου σε μία μεγάλη νίκη.

Παράλληλα, ο Καμίνσκι πάτησε και πάλι το STOP, ενώ γενικότερα όλοι όσοι αγωνίστηκαν έκαναν και με το παραπάνω τη δουλειά τους.

Πλέον και μετά από αυτή τη νίκη, μειώθηκε στους τέσσερις βαθμούς η διαφορά από τη 2η θέση και μόλις στον ένα από την 4η, με αποτέλεσμα εάν συνεχίσει τις ίδιες εμφανίσεις να έχει το κάθε δικαίωμα για να στοχεύσει ακόμα ψηλότερα.

Άλλωστε, το είπε και ο Αντρέ Πάους, μετά το τέλος του αγώνα:

"Πιστεύω ότι σήμερα ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι έξι βαθμών. Αν χάναμε θα σήμαινε πως θα μέναμε εφτά βαθμούς πίσω. Όμως κερδίσαμε και είμαστε μόνο ένα βαθμό πίσω. Είμαστε ζωντανοί για την δεύτερη ή την τρίτη θέση".

Όπως γίνεται αντιληπτό, το επόμενο παιχνίδι, και πάλι στο "ΠΑΠ", αποτελεί μία τεράστια πρόκληση για το συγκρότημα του Ολλανδού τεχνικού.

Με τρίποντο επί του ΑΠΟΕΛ όλα μπορούν να συμβούν, φτάνει βέβαια να υπάρχει η ίδια διάρκεια και συνέπεια σε εμφανίσεις και αποτελέσματα.