"Τόμας Καμίνσκι οέ, οέ, οέ"

Δεν είναι το πιο συνηθισμένο μια ομάδα να κερδίζει 3-0 και στο τέλος να αποθεώνεται περισσότερο από όλους ο τερματοφύλακάς της. Αυτό έγινε χθες στο "Παπαδόπουλος" και δίκαια...

Ο Τόμας Καμίνσκι δεν είναι υπερβολή πως ήταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού με την ΑΕΚ αφού στο πρώτο ημίχρονο κατέβασε τα ρολά. Στο 15' ήταν έτοιμος στο πολύ καλό σουτ του Μοντέιρο, στο 23' έκανε την απόκρουση του αγώνα σώζοντας το πέναλτι του Τομάς και στο 43' ενέργησε έγκαιρα και βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ με τον ίδιο παίκτη.

Ο Βέλγος έδωσε, έτσι, στην ομάδα του την ευκαιρία να πάει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα αφού ο Εντέ... έκανε την υπόλοιπη δουλειά στο άλλο άκρο του γηπέδου. Ακολούθησαν άλλα δυο γκολ και οι τρεις βαθμοί πολύ φυσιολογικά κατέληξαν στον λογαριασμό της "Κυρίας".

Μετά το τέλος του αγώνα, το σύνθημα "Τόμας Καμίνσκι οέ, οέ, οέ" ακουγόταν για αρκετά δευτερόλεπτα στο "Παπαδόπουλος" αφού οι φίλοι της Ανόρθωσης αποθέωσαν τον 22χρονο τερματοφύλακα, αναγνωρίζοντας την τεράστια συμβολή του στο τρίποντο.

Μια αναγνώριση που ήρθε λίγο αργότερα και από τον προπονητή του αφού ο Πάους στην συνέντευξη τύπου ανέφερε πως "Το πέναλτι ήταν μια κρίσιμη στιγμή και ήταν μια σημαντική απόκρουση από τον Τόμας".