Kατασκοπεία και προετοιμασία ενόψει ΑΠΟΕΛ

Στα καλύτερά της βρίσκεται η Ανόρθωση, η οποία μετά τη νέα "τριάρα", αυτή τη φορά επί της ΑΕΚ, ετοιμάζεται για ένα ακόμα παιχνίδι-πρόκληση.

Η "Κυρία" θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική το ΑΠΟΕΛ, δηλαδή την ομάδα που την... πλήγωσε περισσότερο απ' όλες φέτος, αφού την απέκλεισε από το θεσμό του κυπέλλου, ενώ την κέρδισε και τις τρεις φορές που τέθηκαν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα, χωρίς μάλιστα να καταφέρει να σκοράρει κάποιο γκολ.

Η δυναμική, ωστόσο, που έχει αποκτήσει η ομάδα του Πάους το τελευταίο διάστημα, αλλά και το γεγονός ότι θα παίξει εντός έδρας κάνουν άπαντες να αισιοδοξούν για θετικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, στη διάθεση του Ολλανδού τεχνικού θα είναι και οι Δημητρίου και Κάλβο, που εξέτισαν την ποινή τους, ενώ ίσως προλάβει και ο Γκονζάλο Γκαρσία, που απουσιάζει εδώ κι αρκετό καιρό.

Όσον αφορά τους "γαλαζοκίτρινους", ο προπονητής της ομάδας της Αμμοχώστου παρακολούθησε την αναμέτρησή τους με τον Ερμή, ενώ το ίδιο θα πράξει και την Τετάρτη, όταν και θα αντιμετωπίσουν την Ομόνοια για το θεσμό του κυπέλλου.

Στόχος να μελετήσει και να "διαβάσει" όσο καλύτερα γίνεται τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, προκειμένου να καταφέρει να τον... χτυπήσει και να πάρει τη νίκη, που θα βάζει για τα καλά την Ανόρθωση στο... κόλπο της Ευρώπης.