"Η διοίκηση είναι άγρυπνος φρουρός ... Τα πάντα για την Ευρώπη"

Με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Χρήστος Πουλλαΐδης απευθύνεται στον κόσμο της Ανόρθωσης και του ζητάει τη στήριξή του, προκειμένου να εκπληρωθεί ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη.

Αναλυτικά:

Φίλοι Ανορθωσιάτες,

νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, προκειμένου πρώτα απ’ όλα να σας ευχαριστήσω προσωπικά για τη μέχρι τώρα συμπαράστασή σας στην ομάδα μας.

Φτάσαμε στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματος, πριν μπούμε στην τελική ευθεία. Ο πρώτος γύρος της δεύτερης φάσης έχει ολοκληρωθεί και η Ανόρθωσις δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες να υλοποιήσει τον στόχο της ευρωπαϊκής εξόδου. Είμαστε κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους.

Έχω ήδη στείλει το μήνυμα σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο, ότι πιστεύουμε σ’ αυτούς και τις δυνατότητές τους. Τους ζήτησα να αφήσουν οτιδήποτε άλλο κατά μέρος, να μην επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες και να συγκεντρωθούν αποκλειστικά στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Κάθε φορά, να βλέπουμε το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας.

Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που έγινε, με τα πάνω και τα κάτω μας, ψάχνουμε όμως την διάκριση, το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Διότι η Ανόρθωσις, είναι πολύ περισσότερα από ένας αθλητικός Σύλλογος. Οφείλει και πρέπει να αγωνίζεται στην Ευρώπη, ώστε να πρεσβεύει το όνομα της πατρίδας και να διαφωτίζει για το πρόβλημα της πόλης μας.

Τώρα, ήρθε η ώρα να στείλω σε σας το μήνυμα. Σας ζητώ να στηρίξετε την ομάδα, με κάθε τρόπο. Πιο μαζικά, πιο δυνατά για να πάμε πιο ψηλά. Χρειάζεται στους αγώνες που απομένουν να γίνει ακόμα πιο αισθητή η παρουσία του κόσμου της Ανόρθωσης, πάντα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και του ευ αγωνίζεσθε, όπως το ήθος μας επιβάλλει. Έχουμε διδαχθεί στην ιστορία μας να παίρνουμε τις διακρίσεις με τους κόπους μας και τα τρόπαια με την αξία μας και έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον.

Σας διαβεβαιώ, ότι η διοίκηση είναι άγρυπνος φρουρός και θα κάνει το παν για να προστατεύσει το Σωματείο και να διαφυλάξει τα συμφέροντά του. Δεν πρέπει ο κόσμος να έχει καμιά ανησυχία και κανένα φόβο. Αντίθετα, μοναδική έγνοια πρέπει να είναι η φυσική και ηθική συμπαράσταση προς την ομάδα, σε κάθε αγώνα, σε κάθε έδρα.

Σας ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα βοήθεια και σας καλώ να δώσετε το δυναμικό και βροντερό σας παρών μέχρι το τέλος.

Είμαστε η Ανόρθωσις, θα επικρατήσουμε. Η Αμμόχωστος μας περιμένει!